familycouple
setuprateenter

Zeus Mağarası Nerede, Nasıl Gidilir?

Zeus Mağarası Nerede, Nasıl Gidilir?
Zeus Mağarası Nerede, Nasıl Gidilir?

Zeus Mağarası nerededir? Zeus Mağarasına nasıl gidilir? Zeus Mağarası hangi ile sınırları içerisinde yer almaktadır? Zeus Mağarası ülkemizde hangi bölgede yer almaktadır? Zeus Mağarası etrafında gezilecek yerler nerelerdir? Zeus Mağarası’nın turistik açıdan önemi nedir? Zeus Mağarası hakkında merak ettiğiniz veya öğrenmek istediğiniz bütün sorularınızı sizler için cevaplandırıyoruz.

Zeus Mağarası Nerededir?

Aydın ili içerisinde gezilecek yerler denildiği zaman akla ilk gelenlerden bir tanesi de Zeus Mağarası’dır. Zeus Mağarası, Aydın ilinin Kuşadası ilçesine bağlı olan ve Güzelçamlı mahallesinde yer alan bir yerdir. Her yıl milyonlarca yerli ve yabancı turist buraya akın etmektedir. Kaya içerisinde bulunan Zeus Mağarası, doğal bir gölet görünüme sahiptir. Zeus Mağarası aynı zamanda 60 metre uzunluğa sahip bir mağaradır. Zeus Mağarası’nın derinliği yaklaşık olarak 10 metredir. Bu mağaranın genişliği ise yaklaşık olarak 20 metre civarındadır.

Zeus Mağarası’nın ısı sıcaklığı 2 santigrat derecedir. Bu sıcaklık yıl boyunca kesinlikle değişmemektedir. Zeus Mağarası’ndaki sular kayaların arasından sızıntı halinde gelir ve oldukça hoş bir görüntüsü vardır. Yaz aylarında burası serindir. Kış aylarında Zeus Mağarası, ılık bir havaya sahiptir. Zeus Mağarası içerisinde gezerken herhangi bir canlı ile karşılaşmanız mümkün değildir. Çünkü burada herhangi bir canlı yaşamamaktadır.

Zeus Mağarası’na Nasıl Gidilir?

Zeus Mağarası, Aydın ilinin Kuşadası ilçesinde yer almaktadır. Kuşadası’nın ise Güzelçamlı bölgesi sınırları içerisindedir. Zeus Mağarası’nın Aydın il merkezine olan uzaklığı yaklaşık olarak 67,9 kilometre civarındadır. Zeus Mağarası’na gidebilmek için Aydın şehir merkezi üzerinden kendi aracınızla yapacağınız 1 saatlik yolculuğun ardından ulaşım sağlayabilirsiniz.

Zeus Mağarası’nın Kuşadası ilçesine olan uzaklığı ise 26 kilometre civarındadır. Kuşadası ilçesinden yapacağınız yolculuğunuz ise yaklaşık olarak 40 dakika civarında sürmektedir.

Kendi aracınız yoksa eğer Zeus Mağarası’na toplu taşıma araçları ile ulaşım sağlamanız mümkündür.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış