familycouple
setuprateenter

Erikli Şelalesi (Çifte Şelale) Nerede, Nasıl Gidilir?

Erikli Şelalesi (Çifte Şelale) Nerede, Nasıl Gidilir?
Erikli Şelalesi (Çifte Şelale) Nerede, Nasıl Gidilir?

Ülkemizde bulunan doğa harikaları arasında Erikli Şelalesi de yer almaktadır. Keyifli zaman geçirebilmek için ideal ortamlardan biri de Erikli Şelalesi’dir. İş hayatının stresinden uzaklaşmak için şirket organizasyonları düzenleyebilecek, çadır kampı ve piknik yapabileceğiniz, şelale sesi ve huzuru tatmanız için son derece uygun bir yerdir. Karaağaç, kestane, elma ve gök nar ağaçlarıyla dolu yürüyüş yolunun en mühim niteliği kenarlarında yürüdüğünüz Erikli deresi üstünde birçok şelalenin bulunmasıdır. Erikli Şelalesi kamp alanında ihtiyaçlarınızı giderebileceğiniz tuvalet ve duş alanları mevcuttur. Ayrıca çadır ve kamp ekipmanlarını kiralayabileceğiniz hizmet verilmektedir. Aynı zamanda ziyaretçiler için otopark hizmeti de mevcuttur. Erikli Şelalesi’ni her mevsimde ziyaret edebilirsiniz ancak en güzel zamanlarının ilkbahar mevsiminde olduğunu söyleyebiliriz.

Erikli Yaylası’na vardığınız zaman sizleri Teşvikiye Kent Ormanı, Küçük Dipsiz Göl, Büyük Dipsiz Göl ve Çifte Şelale karşılamaktadır. Erikli Şelalesi’ni ziyaret ettiğinizde bu alanları da ziyaret etmenizi tavsiye ederiz.

Erikli Şelalesi’nde ormanın bazı yerleri son derece sık bir haldedir. Bu sebepten dolayı eğer ormanda yürüyüş yapmak istiyorsanız tek başınıza yapmamanızı tavsiye ederiz. Eğer kamp yapıyorsanız sabahın erken saatlerinde kuş seslerini dinlemek için şelale etrafında yürüyüş yapabilirsiniz.

Günlük hayatın stresinden ve yoğunluğundan bir nebze de olsa uzaklaşmak ve doğa ile bütünleşmek istiyorsanız Erikli Şelalesi tam da size uygun bir yer. Bu alanda yapacağınız çadır kampı ile farklı bir gün geçirebilirsiniz. Temiz havada yapacağınız yürüyüş ile kendinizi çok daha iyi hissedeceğinizden emin olabilirsiniz.

Erikli Şelalesi’ne Nasıl Gidilir?

Erikli Şelalesi’ne ulaşabilmek için öncelikle Yalova üzerinden Çınarcık’a ulaşmak gerekmektedir. Teşvikiye yolu izlenerek ilk olarak Erikli Yaylası’na sonrasında Erikli Şelalesi’ne ulaşılır. Ormanın içerisinde asfalt bir yol da yer almaktadır. Diğer bir yol seçeneği olarak Yalova Çınarcık iskelesine vardığınızda İDO sefer hatlarının hemen yanında yer alan caddeden sabah 11.00 ila 13.00 saatleri arasında kalkan minibüsler sizleri doğrudan Erikli Yaylası ve Erikli Şelalesi’ne ulaştırmaktadır. Akşam yapılacak dönüşlerde ise 17.00 saatlerinde Teşvikiye Kent Ormanı giriş bölümünden Çınarcık ilçesine yeniden dönebilirsiniz. 

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış