familycouple
setuprateenter

Muhteşem Doğasıyla Fethiye Tatili

Muhteşem Doğasıyla Fethiye Tatili
Muhteşem Doğasıyla Fethiye Tatili

Muhteşem Doğasıyla Fethiye Tatili

Muğla’nın Fethiye ilçesi, yemyeşil tabiatı ve kusursuz koylarıyla Ülkemizin en önemli turizm noktaları arasında bulunmaktadır. Deniz kenarında yer alan Fethiye, muhteşem doğası, denizi ve tarihi önemiyle de zirveye çıkıyor.

Tarihler boyunca birçok medeniyete ev sahipliği yapmış bu ünlü tatil beldesi, yerli ve yabancı pek çok turist tarafından büyük ilgi topluyor. İsterseniz pırıl pırıl deniz isterseniz de de kültür tatili yaşayabileceğiniz Fethiye’de kiralık villalar alternatifleri arasında seçim yaparak, muazzam bir tatilin coşkusunu doya doya yaşayabilirsiniz.

Fethiye’de Gezilecek Yerler Neresidir?

Tabii güzelliklerine hayran kalacağınız Fethiye, keşfetmekten sonsuz haz alacağınız pek çok görülmeye değer yerleri barındırıyor. Fethiye etrafında yer alan ünlü Telmessos Anfi Tiyatro, Amintas Kral Mezarları ve Kayaköy, kesinlikle ziyaret edilmesi gereken ihtişamını koruyan tarihi yapılar arasında bulunuyor.

Dalış ve su sporlarıyla alakalı tatil hayranları için nerdeyse bir cennet olan Fethiye’de, Kabak Koyu, Kelebekler Vadisi, Çalış Plajı ve Ölüdeniz bölgesinde konaklama yapmanızı tavsiye ederiz. Günlüklü Koyu, Cennet Koyu, Gemiler Adası ve Şövalye Adası gibi natürel güzellikleri ziyaret edebilir, mavi seyahate çıkarak Fethiye ve yöresindeki koyları keşfedebilirsiniz.

Fethiye kiralık lüks villa alternatifleri size kusursuz ve keyifli bir deniz tatili yaşayabilme olanağı sağlıyor. Kiralama yapabileceğiniz sezonluk lüks villalar ile dilediğiniz aylarda düşlerinizdeki tabiat ve deniz tatilini yaşayabilirsiniz.

Fethiye’ye Nasıl Gidilir?

Fethiye Muğla merkezine iki saatlik mesafede yer almaktadır. Fethiye ve Muğla’ya Ülkemizin her köşesinde düzenlenen otobüs seferleriyle gelebilir yahut havayolu ulaşımını seçebilirsiniz. Fethiye’ye uzak mesafede olmayan Dalaman Havalimanına inebilir, buradan Havaş, taksi yahut özel taşıtla yalnızca 45 dakika içerisinde Fethiye’de ulaşabilirsiniz.

Şayet Antalya Havalimanı’na iniş yapacaksanız, Fethiye’ye varmak için ortalama 3 saatlik bir araba yolculuğu sizi bekliyor. Seyahatin sonunda ise birbirinden muhteşem Fethiye kiralık yazlık villalar sizi bekliyor. Hem yerli hem de yabancı turistlerin göz bebeği olan Fethiye’ye gelmeden önce problem çıkmaması için seyahat planınızı önceden yapmayı unutmayın.

Fethiye Kiralık Muhafazakar Villa

Tatilinizi unutulmaz bir atmosferde yaşamak için Fethiye kiralık muhafazakar villa alternatiflerini mutlaka inceleyin. Hepsi birbirinden konforlu ve muhafazakar villalar, düşlerini kurduğunuz bütün ayrıntıları siz misafirlerimize sunuyor. Villa durağı bünyesinde yer alan lüks villalar, deniz manzaralı villalar, muhafazakar villalar, plaja yakın villalar, balayı villaları, ısıtmalı havuzlu villalar, ailelere özel villalar, jakuzili villalar ve çocuk havuzlu villalar yer almaktadır.

Tabiatla iç içe yahut şehir merkezinde, tercih edeceğiniz Fethiye kiralık villalar sayesinde dostlarınızla uzun zamandır yapmayı hayal ettiğiniz tatili gerçekleştirebilirsiniz. Villaduragi.com kiralık villalar kategorisi pek çok talebe uygun alternatifleri barındırıyor. Site içerisinden arzuladığınız kriterleri seçerek Fethiye’nin en gözde kiralık villaseçeneğine ulaşabilir, indirimli kiralık villa avantajlarından da faydalanabilirsiniz. Kusursuz, konforlu ve keyifli bir tatil için villa durağının birbirinden özel villalarında tercih yapmayı unutmayın.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış