familycouple
setuprateenter

Zeki Müren Sanat Müzesi Nerede, Nasıl Gidilir?

Zeki Müren Sanat Müzesi Nerede, Nasıl Gidilir?
Zeki Müren Sanat Müzesi Nerede, Nasıl Gidilir?

Zeki Müren Sanat Müzesi nerededir? Zeki Müren Sanat Müzesine nasıl gidilir? Zeki Müren Sanat Müzesi hangi il sınırları içerisinde yer almaktadır? Zeki Müren Sanat Müzesi ülkemizde hangi bölgede bulunmaktadır? Zeki Müren Sanat Müzesi hakkında merak ettiğiniz veya öğrenmek istediğiniz bütün sorularınızı sizler için cevaplandırıyoruz.

Zeki Müren Sanat Müzesi Nerededir?

Muğla’nın Bodrum ilçesi sınırları içerisinde yer alan Zeki Müren Sanat Müzesi, 1996 yılında vefat eden Zeki Müren adına düzenlenmiştir. Zeki Müren Sanat Müzesi, Zeki Müren’in yaşamının son yıllarında geçirdiği evidir. Burası 2000 yılında müzeye dönüştürülmüştür.

Zeki Müren Sanat Müzesi iki katlı bir müzedir. Zeki Müren, yaşamının son yıllarında bu evin sadece alt katını kullandığı için alt katı sadece Zeki Müren’in yaşadığı şekilde dekore edilmiştir. Müzenin üst katına ise müze görünümü verilmiştir. Muğla ilinin Bodrum ilçesinde yer alan Zeki Müren Sanat Müzesi, Bodrum Kalesi’nin yaklaşık olarak 2 kilometre uzağında yer almaktadır.

Zeki Müren’in vefatından sonra restore edilen Zeki Müren Sanat Müzesi, 8 Temmuz 2000 tarihinde müze olarak halkın ziyaretine açılmıştır.

İki katlı Zeki Müren Sanat Müzesinin üst katında Zeki Müren’e ait ödüller, plaklar, kullandığı takılar, kıyafetler, fotoğraflar, kendi yapmış olduğu tablolar, hayranlarından gelen mektuplar yer almaktadır. Ayrıca İstanbul gelen Zeki Müren’e ait eşyalarda burada sergilenmektedir. Müzenin ön bahçesinde Zeki Müren’in uzun yıllardır kullandığı arabası ve elinde mikrofonu olan bronz heykeli sergilenmektedir.

Zeki Müren Sanat Müzesine Nasıl Gidilir?

Zeki Müren Sanat Müzesine gidebilmek için öncelikle Bodrum merkeze kadar gelmeniz gerekmektedir. Zeki Müren Sanat Müzesinin yaz aylarındaki giriş saatleri 15 Nisan ile 2 Ekim tarihleri arasında sabah saat 08:00 ile akşam saat 19:00 arasındadır.

Kış saatlerindeki giriş saatleri ise 3 Ekim ile 14 Nisan aylarında arasında sabah saat 08:00 ile akşam saat 17:00 arasındadır. Zeki Müren Sanat Müzesi Pazartesi günleri ziyarete kapalıdır.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış