familycouple
setuprateenter

Yuvarlakçay Nerede, Nasıl Gidilir?

Yuvarlakçay Nerede, Nasıl Gidilir?
Yuvarlakçay Nerede, Nasıl Gidilir?

Yuvarlakçay nerededir? Yuvarlakçay’a nasıl gidilir? Yuvarlakçay hangi il sınırları içerisinde bulunmaktadır? Yuvarlakçay’ın özellikleri nelerdir? Yuvarlakçay’ın önemi nedir? Yuvarlakçay etrafında gezilecek yerler nerelerdir? Yuvarlakçay hakkında merak ettiğiniz veya öğrenmek istediğiniz bütün sorularınızı sizler için cevaplandırıyoruz.

Yuvarlakçay Nerededir?

Yuvarlakçay Muğla ilinin Köyceğiz ilçesinde yer almaktadır. Topgözü Mevkii Pınar Köyü sınırında bulunan Yuvarlakçay, ülkemizde yer alan en soğuk çaylar arasındadır.

Yuvarlakçay, Sandras Dağındaki kar sularından beslenmektedir. Yuvarlakçay’ın ünü son zamanlarda dilden dile yayılmaktadır. Küçük ve şirin bir yer olan burası insana muhteşem bir huzur vermektedir. Özellikle yerli ve yabancı turistlerin kaçış yeri olan Yuvarlakçay’a girebilmek için cesaretli olmak gerekir. Suyu ülkemizin en soğuk suları arasında yer almaktadır.

Yuvarlakçay çevresinde otanrik ahşap salıncaklar kurulmuştur. Eğlenceli anlara şahit olacağınız bu yerde aileniz ile birlikte muhteşem fotoğraflar çektirebilirsiniz.

Yuvarlakçay’a Nasıl Gidilir?

Yuvarlakçay, Muğla ili sınırları içerisinde yer almaktadır. Ortaca ve Köyceğiz sınırları içerisinde bulunan Yuvarlakçay, Dalaman’da bulunmaktadır.

Yuvarlakçay’a gidebilmek için Köyceğiz ve Ortaca ilçelerine giden halk otobüslerine veya minibüslerine binebilirsiniz. Yuvarlakçay’da çadır kurabileceğiniz kamp alanları mevcuttur. Muhteşem ve doğal güzelliği ile başınızı döndüren Yuvarlakçay, mutlaka gitmeniz gereken yerler arasında bulunmaktadır.

Yuvarlakçay yol üzerinde yemek yiyebileceğiniz restoranlar ve kafeteryalar mevcuttur. 

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış