familycouple
setuprateenter

Yeni Evlenen Çiftleri Özel Hissettirecek Balayı Villa Seçenekleri

Yeni Evlenen Çiftleri Özel Hissettirecek Balayı Villa Seçenekleri
Yeni Evlenen Çiftleri Özel Hissettirecek Balayı Villa Seçenekleri

Özel bir balayı geçirmek isteyen çiftler için tatil bölgesinin; manzarası, sunduğu fiziki avantajları ve ekonomik özellikleri ile uyumlu bir yapı oluşturması çok önemlidir. Bu sebeple balayı çiftleri için özel bir şekilde dizayn edilmiş ve çoğunlukla iki kişilik kullanım oluşturan balayı villa çeşitlerini siz değerli misafirlerimize sunmaktadır. Balayı villaları içerisinde tek yatak odası yer almaktadır. Bu villalarda deniz manzarası ve doğa manzarası gibi imkanlar bulunmaktadır. 

Tatilcilerin bütçesine uygun bir biçimde döşenmiş ve 1 haftalık veya daha uzun vadeli tatillerde çok uygun rakamlar oluşturan balayı villaları içerisinde, sürekli havuz ve teras gibi güzel bir yapı bulunmaktadır. Birden fazla villa kendine ait geniş bir bahçeye sahip olduğu için, tatil keyfinizin daha üst seviyeye ulaşmasını sağlar. Aynı zamanda tatil zamanında gündelik olarak ihtiyaç duyacağınız bütün gerekli eşyalar ve malzemeler konutlarda mevcuttur. 

Kiralık Balayı Villaları ile Unutulmaz Anılar Biriktirin

Unutulmaz anılar biriktireceğiniz bir balayı tatili yaşamak, her yeni evli çiftin en çok istediği şeylerden birisidir. Bu sebeple kiralık balayı villa tatilinizi daha özgür ve keyifli bir hale getirmek için siz çiftlere ait korunaklı villalar bulunmaktadır. Mesela, tamamen deniz manzarası olan ve aynı sürede da Kaş ilçesine çok yakın mesafede yer alan bir villa tercih edebilirsiniz, her yeni gün için farklı bir program gerçekleştirebilirsiniz. 

Kaş ilçesi Antalya'nın en canlı ve eğlenceli yerlerinden biri olarak yaz tatillerinin sürekli tercih edilen mekanları arasında yer almaktadır. Bu nedenle kiralık balayı villa seçimleriniz sayesinde her dilediğiniz gün ilçe merkezine giderek farklı aktivitelere katılabilirsiniz. Bu nedenle tatilinize daha fazla heyecan katarak tüm tatil zamanınızı dolu dolu geçirmiş olursunuz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış