familycouple
setuprateenter

Yalıkavak Nerede, Nasıl Gidilir?

Yalıkavak Nerede, Nasıl Gidilir?
Yalıkavak Nerede, Nasıl Gidilir?

Yalıkavak nerededir? Yalıkavak’a nasıl gidilir? Yalıkavak hangi il sınırları içerisinde yer almaktadır? Yalıkavak ülkemizde hangi bölgede bulunmaktadır? Yalıkavak’ın turistik açıdan önemi nedir? Yalıkavak etrafında gezilecek yerler nerelerdir? Yalıkavak hakkında merak ettiğiniz veya öğrenmek istediğiniz bütün sorularınızı sizler için cevaplandırıyoruz.

Yalıkavak Nerededir?

Yalıkavak, Muğla ilimizin Bodrum ilçesinin bir beldesidir. Son zamanlarda oldukça popüler bir tatil beldesi haline gelen Yalıkavak, Bodrum ilçe merkezine yaklaşık olarak 18 kilometre uzaklıkta bulunmaktadır. Özellikle yaz aylarında daha kalabalık bir yer olan Yalıkavak, tatilciler tarafından sıkça tercih edilen bir beldedir.

Bodrum’un kuzeybatısında yer alan Yalıkavak, yıl boyunca pek çok turisti bünyesinde bulundurmaktadır.

Yalıkavak’a tatile gelenler buranın eşsiz doğası karşısında büyülenmektedir. Burada doğanın ve denizin keyfini doyasıya çıkarabilirsiniz. Bodrum’un Yalıkavak beldesine gittiğiniz zaman karşınıza ilk olarak yel değirmenleri gelecektir. Aynı zamanda muhteşem koyları ile göz kamaştırmaktadır.

Yalıkavak’a Nasıl Gidilir?

Yalıkavak, Bodrum’un bir beldesidir. Bodrum’a olan uzaklığı ise 18 kilometre civarındadır. Yalıkavak’a gidebilmek için öncelikle Muğla’nın Bodrum ilçe merkezine gelmeniz gerekmektedir. Daha sonra ilçe merkezinden Yalıkavak beldesine doğru hareket eden toplu taşıma araçları ile kısa sürede ulaşım sağlayabilirsiniz.

Aynı zamanda Yalıkavak’a gelebilmek için havayolunu da kullanabilirsiniz. Buraya en yakın havalimanı Bodrum Milas Havalimanıdır. Buradan Bodrum Otogarına giden servisleri kullanarak öncelikle otogara, daha sonra ise otogardan kalkan Yalıkavak araçlarına binebilirsiniz. Bu sayede kısa sürede Yalıkavak’a ulaşım sağlamış olursunuz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış