familycouple
setuprateenter

Villada Tatil Yapmanın Saymakla Bitmeyecek Avantajları

Villada Tatil Yapmanın Saymakla Bitmeyecek Avantajları
Villada Tatil Yapmanın Saymakla Bitmeyecek Avantajları

Tatil villalarında tatil yapmanın pek çok avantajı bulunmaktadır. Tatil villaları özellikle yalnız ve gözlerden uzak tatil yapmak isteyen çiftler için en uygun tatil seçeneğidir.

Ayrıca tatil villaları sizlerin isteğine ve arzusuna göre dizayn edilmektedir. Muhafazakar kişiler için dizayn edilen muhafazakar tatil villaları da mükemmel bir tatil seçeneğidir. Bütün yıl iş yorgunluğunu kalabalık ve gürültülü otellerde atmak yerine kimsenin olmadığı ve kendinizi özgür hissedeceğiniz tatil villalarında atabilirsiniz. Burada dilediğiniz gibi eşsiz bir tatil keyfi yaşayabilirsiniz.

Tatil Villalarının Avantajları Nelerdir?

Tatil villaları size ev konforunu sunmaktadır. Kendinizi burada tıpkı evinizde gibi hissedeceksiniz.

Tatil villaları içerisinde mutfak, banyo, tuvalet, salon, yatak odası ve misafir yatak odası bulunmaktadır. Tatil villalarında mutfak ve salon genellikle Amerikan tarzında dizayn edilmiştir. Tatil villalarında oteller sunulan ve yemek zorunda olduğunuz ya da yemek istemediğinizde aç kalma gibi problemler yaşayacağınız durumlar ile karşı karşıya kalmazsınız. Burada istediğiniz zamanda istediğiniz yemeği kendiniz yaparak havuz kenarında keyif yapabilirsiniz.

Tatil villalarında dilediğiniz zaman havuza girebilirsiniz. Tatil villaları içerisinde bulunan konforlu oturma grubu, televizyon ve klima gibi eşyalardan da faydalanabilirsiniz.

Villaya ait havuzda aileniz ile birlikte serinleme keyfini özgürce çıkarabilirsiniz. Tatil villalarında tatil yapmanın en güzel avantajı ise havuzdur. Bunun asıl nedeni ise otellerde havuza giriş çıkış saatleri konulmaktadır. Burada ise havuzda belli bir giriş çıkış saati yoktur. Havuzu özgür bir şekilde kullanabilirsiniz.

Muhafazakar kişiler için yapılan otellerin erkek ve kadın havuzları ayrıdır. Ancak villada eşiniz ile birlikte dilediğiniz saatte dilediğiniz kadar havuz keyfi yaşayabilirsiniz. Muhafazakar tatil villası bahçesinin yükseltilmiş duvarları sayesinde kimse sizi göremez. Bu sayede gözlerden uzak ve özgür bir şekilde eşiniz ile tatilin keyfini çıkarabilirsiniz.

Otellerde ortak kullanım alanlarında dikkat etmeniz gereken pek çok kural vardır. Fakat tatil villalarında kesinlikle böyle bir kural yoktur. Tamamen size özel olan tatil villasında dilediğiniz gibi tatilin çıkarabilir ve dilediğiniz ses tonunda müzik dinleyebilirsiniz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış