familycouple
setuprateenter

Venedik Kalesi Nerede, Nasıl Gidilir?

Venedik Kalesi Nerede, Nasıl Gidilir?
Venedik Kalesi Nerede, Nasıl Gidilir?

Günümüze varana kadar ulaşan tarihi kalıntıları ile varlığını devam ettiren Bodrum Venedik Kalesi, muazzam görünüme sahiptir. Venedik Kalesi Muğla ilimizin ilçesi olan Bodrum’dadır. Aspat Koyu yakınlarına kurulmuş olan tarihi Venedik Kalesine Bodrum ilimiz ev sahipliği yapmaktadır.

Tarihi Venedik Kalesi önceki dönemler de yerleşim yerini muhafaza etmek için inşa edilmiştir. Venedik Kalesi, mükemmel Ege Denizi manzarası ile ziyaretçilerine unutulmaz bir deneyim yaşatmaktadır. Görkemli ve büyüleyici manzarayı her detayına kadar yansıtan Venedik kalesi, önceki zamanlarda gözlem için kullanıldığı izlenimi sergilemektedir.

Venedik Kalesi adını, önceki dönemlerde Venedik korsanlarının hakimiyet sağladığı yer olmasından dolayı bu ismi almıştır. Ancak üstünde bulunduğu tepe yani Aspat’ın ismi ile de bilinmektedir. Halk arasında Çıfıt Kalesi ismi ile de anılan tarihi kale, Bodrum ilimizin eşsiz güzelliklerini de ortaya çıkarmaktadır. Farklı hikayelerin yaşanmasından dolayı farklı isimlere bilinen Bodrum Venedik Kalesi’ni ziyaret etmenizi tavsiye ediyoruz.

Venedik Kalesi’ni, keyifli ve eğlenceli bir tatil tecrübesi yaşamak istiyorsanız kesinlikle ziyaret edebilirsiniz. Tarihi bir ortamda bulunmak ve farklı ambiyansları yaşamak isteyenlerin de rağbet ettikleri Venedik Kalesi, özellikleri ile dikkat çekmektedir.

Venedik Kalesi Nerededir?

Buram buram tarih kokan Venedik Kalesi Bodrum’un Akyarlar mevkiinde bulunmaktadır. Venedik Kalesi, Ülkemizin çok popüler tatil beldesi Bodrum ilinde olmasından dolayı oldukça rağbet görmektedir. Kent merkezinden gözlemleyebileceğiniz görkemli görüntüsü ile Venedik Kalesi bölgenin çeşitli yerlerinden dikkatleri üzerine çekmektedir.

Aspat Koyu yakınlarında bulunan Venedik Kalesi’ni içinde barındıran Bodrum ilimize, farklı ulaşım yollarını tercih ederek kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Venedik Kalesi’ne Nasıl Gidilir?

Venedik Kalesi’ni ziyaret etmek istiyorsanız, ilk etapta Bodrum’a gitmeniz gerekmektedir. Bodrum ilimize hava yolu veya kara yolu gibi size uygun ulaşım seçenekleri arasından tercih yaparak gidebilirsiniz. Özel aracınızı kullanarak da Bodrum’a gelerek Venedik Kalesi’ni ziyaret edebilirsiniz.

Üç tarafı denizlerle çevrili olan Venedik Kalesi’ne, Bodrum otogarından kolaylıkla gidebilirsiniz. Bodrum merkezine 20 km mesafede olan Akyarlar beldesine ulaşım sağlayan araçlara, Bodrum Otogarı’ndan binebilirsiniz. Bodrum’dan Venedik kalesine gitmek isteyenler tatilciler şehir içi minibüslerini kullanabilirler. Bodrum Milas Havalimanını kullanarak Bodrum ilimize gelebilir, buradan uygun ulaşım yolunu tercih ederek Venedik Kalesine gidebilirsiniz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış