familycouple
setuprateenter

Uzun Süreli Tatil İçin Muhafazakar Villalar

Uzun Süreli Tatil İçin Muhafazakar Villalar
Uzun Süreli Tatil İçin Muhafazakar Villalar

Klasik bakımdan villa ve yazlık kiralama hizmetleri son dönemlerde özellikle Villa Durağı firması tarafından çok sık sunulan hizmetlerden bir tanesidir. Villa kiralama hizmetlerinde genel olarak bir hafta gibi bir süre ile hizmet verilirken, talebe bağlı çok daha uzun sürelerde hizmet alınabilir. Mesela, ideal ve konforlu bir tatil için bir ay gibi bir süre ile özel havuzlu muhafazakar villalar firmamız aracılığı ile talep edilebilir.

Bir ay ya da daha uzun bir süre için kullanacağınız muhafazakar villalar da her gün düzenli bir biçimde havuz ve bahçe bakımı yapıldığından dolayı sorunsuz ve konforlu bir kullanımı sürdürebilirsiniz. Ayrıca bu kadar uzun süreli konaklama gerçekleştirirken, dönemsel olarak sizin için villa temizliği talep edilmesi de mümkün olmaktadır. Mesela, her hafta düzenli bir biçimde yapılan temizlik sayesinde daha hijyenik ve sağlıklı bir konaklama elde edilebilir.

Kısa Dönemli Tatillerde Muhafazakar Villalar

Firmamız genel olarak bir hafta ve üstünde tatil için özel havuzlu muhafazakar villalar sağlasa da çok kısa tatil sürelerinde de bu imkanlardan faydalanabilirsiniz. Mesela, yıllık izin haricinde yıl içerisinde birkaç günlük izin dönemleri, bayram tatilleri ya da resmi tatiller esnasında konaklama için muhafazakar villalar tercih edilebilir. Yalnızca erken rezervasyon gerçekleştirilmesi dahi bu konaklama olanaklarına ulaşılması için önemli bir ayrıntı oluşturmaktadır.

Genel olarak pek çok birey kısa süreli tatillerde özellikle yaz mevsiminde kiralık villaları tercih ederek, birkaç günlük huzur ve keyif elde etmektedir. Daha sonra ise yine aynı tatilciler yaz tatilleri için çok daha uzun kiralama hizmetlerini seçim yapabilmektedir. Çünkü sunulan özel havuzlu muhafazakar villalar bir defa kullanıldıktan sonra hissedilen konfor ve tatil sırasında yaşanan rahatlık tatilciler tarafından çok beğenilmektedir.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış