familycouple
setuprateenter

Uyku Vadisi Nerede, Nasıl Gidilir?

Uyku Vadisi Nerede, Nasıl Gidilir?
Uyku Vadisi Nerede, Nasıl Gidilir?

Uyku vadisi Milas ilçemiz de serinliğin adresi olarak bilinmektedir. Büyüleyici Uyku vadisini her yıl ortalama 25 ile 30 bin arasında yerli ve yabancı kişi ziyaret etmektedir. Vadi kısa bir süre önce doğal park olarak ilan edilmiştir. Turizme kazandırılmış olan Uyku vadisi ziyaret edilmesi gereken yerler arasında bulunmaktadır.

Vadi alanında yürüyüş yolları ve dinlenme tesisleri mevcuttur. Unutulmaz bir deneyim yaşayabileceğiniz Uyku vadisinde harika bir gezi yapabilirsiniz. Vadi, son dönemlerde yerli tatilciye kıyasla daha fazla yabancı turistlerin ilgisini çekmektedir. Ziyaretiniz sonrasında bir daha gelmek isteyeceğiniz Uyku Vadisi içerisinde büyüleyici mağara ve şelaleler de yer almaktadır. Uyku Vadisinin bulunduğu alanda irili ufaklı ortalama 40 adet mağara bulunmaktadır. Mağaralar arasında en çok bilinen ise İncirliin Mağarasıdır. Sevdiklerinizle ve arkadaşlarınız ile beraber harika zaman geçirmek istiyorsanız Uyku Vadisine ziyaret etmenizi öneriyoruz.

Uyku Vadisi Nerede?

Uyku Vadisi Turizmin gözdesi Muğla ilimiz de yer almaktadır. Milas ilçesine bağlı olan Gökçeler Köyü sınırı içerisindeki Uyku vadisi, doğal güzellikleri ile ziyaretçilerini büyülemektedir. Muhteşem manzaraya sahip vadi Muğla iline 84 km ve Milas ilçesine ise 15 km mesafededir. Bodrum ili Milas havaalanı 11 km, Bodrum’a ise 40 km uzaklıktaki Uyku Vadisi, farklı yapıları ile uğrak mekanlar arasındadır.  

Sıcak yaz günlerinin olmazsa olmaz şehirlerden olan Muğla ilimizdeki Uyku vadisi, doğal güzellikleri ve temiz havası ile turistlerin gözdesi olmayı başarmıştır. Muğla’nın gezilmesi gereken yerlerin arasında ilk sıradaki Uyku vadisi, görünümü ile başınızı döndürecek. Huzur verici ortamı ile uykusunu getirecek uyku vadisi doğa ile iç içedir. Yeşilin her tonunu barındıran doğası ve doğal gölüyle uykunuzu getirmesi ismi ile doğru orantılıdır.

Uyku Vadisine Nasıl Gidilir?

Uyku Vadisine kendi özel aracınızla rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Milas ili Bodrum Havalimanından Milas yönüne dönüş yaptıktan sonra 100 metre sonra sağa dönebilirsiniz. Daha sonra Akyol ve Gökçeler Mahallesini geçerek Uyku Vadisine ulaşım sağlayabilirsiniz.

Milas Bodrum karayolu üzerindeki Ağaçlıhöyük Mahallesi kavşağından sola dönülmelidir. Daha sonra Ağaçlıhöyük ve Gökçeler Mahallesi içerisinden geçip Alaçam Mahallesi yoluna devam ederek Uyku vadisine gidebilişiniz. Bu ulaşımların yanı sıra Milas ilçe merkezinde bulunan Gökçeler köyü araçlarını kullanarak da Uyku Vadisine ulaşım sağlayabilirsiniz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış