familycouple
setuprateenter

Usuluk Koyu Nerede, Nasıl Gidilir?

Usuluk Koyu Nerede, Nasıl Gidilir?
Usuluk Koyu Nerede, Nasıl Gidilir?

Usuluk Koyu nerededir? Usuluk Koyuna nasıl gidilir? Usuluk Koyu hangi il sınırları içerisinde yer almaktadır? Usuluk Koyu ülkemizde hangi bölgede bulunmaktadır? Usuluk Koyu etrafında gezilecek yerler nerelerdir? Usuluk Koyu’nun turistik açıdan önemi nedir? Usuluk Koyu hakkında merak ettiğiniz veya öğrenmek istediğiniz bütün sorularınızı sizler için cevaplandırıyoruz.

Usuluk Koyu Nerededir?

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yer alan Usuluk Koyu, Bodrum’un kuzeyinde yer alan Milas yolu üzerinde Kaynar Mevkiinde bulunmaktadır.

Usuluk Koyu kıyısında bulunan alan popüler bir piknik yeri olarak bilinmektedir. 2005 yılında özellikle karavan ile tatil yapan tatilcilerin en uğrak alanlarından bir tanesi olmuştur. Aynı zamanda kampçıların da en uğrak ve sıkça gelip tatil yaptıkları yer arasındadır. Usuluk Koyu 2011 yılında Bakanlık tarafından A sınıfı tatil beldesi olarak ilan edildi ve ismi Usuluk Koyu Tabiat Parkı olarak değiştirilmiştir.

Muhteşem bir manzaraya sahip olan Usuluk Koyuna mutlaka gitmeniz ve burada deniz ve güneşin keyfini çıkarmanız gerekmektedir. Çocuklu ailelerinde gidebileceği yerler arasında yer alan Usuluk Koyuna gelirken yiyecek ve içeceklerinizi yanınızda getirmeyi unutmayınız. Ayrıca burada piknik yapabilir ve sevdiklerinizle doyasıya vakit geçirebilirsiniz.

Usuluk Koyuna Nasıl Gidilir?

Usuluk Koyu, Muğla’nın Bodrum ilçesi sınırları içerisinde yer almaktadır. Usuluk Koyuna gidebilmek için öncelikle Bodrum merkeze kadar gelmeniz gerekmektedir.

Ülkemizin hemen hemen her yerinden Bodrum Milas havaalanına düzenlenen uçak seferleri bulunmaktadır. Bodrum’un Torba Mahallesi mevkiinde bulunan Usuluk Koyuna dilerseniz toplu taşıma minibüsleri ulaşım sağlayabilirsiniz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış