familycouple
setuprateenter

Türkan Saylan Kültür ve Sanat Merkezi Nerede, Nasıl Gidilir?

Türkan Saylan Kültür ve Sanat Merkezi Nerede, Nasıl Gidilir?
Türkan Saylan Kültür ve Sanat Merkezi Nerede, Nasıl Gidilir?

Türkan Saylan Kültür ve Sanat Merkezi nerededir? Türkan Saylan Kültür ve Sanat Merkezine nasıl gidilir? Türkan Saylan Kültür ve Sanat Merkezi hangi il sınırları içerisinde yer almaktadır? Türkan Saylan Kültür ve Sanat Merkezi ülkemizde hangi bölgede yer almaktadır? Türkan Saylan Kültür ve Sanat Merkezi’nin turistik açıdan önemi nedir? Türkan Saylan Kültür ve Sanat Merkezi etrafında gezilecek yerler nerelerdir? Türkan Saylan Kültür ve Sanat Merkezi hakkında merak ettiğiniz veya öğrenmek istediğiniz bütün sorularınızı sizler için cevaplandırıyoruz.

Türkan Saylan Kültür ve Sanat Merkezi Nerededir?

Türkan Saylan Kültür ve Sanat Merkezi, 1997 yılında açılmıştır. İzmir’in en aktif sanat merkezlerinden bir tanesi olan Türkan Saylan Kültür ve Sanat Merkezi, İzmir’in sanat ve kültür hayatında oldukça önemli bir yere sahiptir. İzmir’in Alsancak ilçesinde yer alan Türkan Saylan Kültür ve Sanat Merkezi, Kıbrıs Şehitleri Caddesi gibi yoğun nüfusun olduğu bir yerde konumlanmaktadır.

Türkan Saylan Kültür ve Sanat Merkezi içerisinde resim sergisi, panel, film gösterimi ve söyleşi gibi etkinlikler düzenlenmektedir. Aynı zamanda tiyatro, konser, dans gösterileri ve söyleşi gibi etkinliklere de ev sahipliği yapmaktadır.

Türkan Saylan Kültür ve Sanat Merkezi’nde aynı zamanda genç, çocuk ve yetişkinlere yönelik kurslarda verilmektedir. Türkan Saylan Kültür ve Sanat Merkezi yedi katlı bir yerdir. Kültür müdürlüğüne ait salonlar ise 3. kattan itibaren başlamaktadır.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış