familycouple
setuprateenter

Turgutreis Nerede, Nasıl Gidilir?

Turgutreis Nerede, Nasıl Gidilir?
Turgutreis Nerede, Nasıl Gidilir?

Turgutreis nerededir? Turgutreis’e nasıl gidilir? Turgutreis hangi il sınırları içerisinde yer almaktadır? Turgutreis etrafında gezilecek yerler nerelerdir? Turgutreis ülkemizde hangi bölgede yer almaktadır? Turgutreis’in turistik açıdan önemi nedir? Turgutreis hakkında merak ettiğiniz veya öğrenmek istediğiniz bütün sorularınızı sizler için cevaplandırıyoruz.

Turgutreis Nerededir?

Ege Bölgesi’nde bulunan Turgutreis, Muğla’nın Bodrum ilçesinde yer almaktadır. Dünyaca ünlü ve popüler bir belde olan Turgutreis Bodrum Yarımadasının batı ucunda yer almaktadır.

Yarımadanın ikinci en büyük yerleşim yeri olarak bilinen Turgutreis, eşsiz bir doğal güzelliğe sahiptir.

El değmemiş koyları, eşsiz balık lokantaları, tertemiz plajları ve baş döndürücü bir güzelliğe sahiptir. Turgutreis beldesi ismini Osmanlı İmparatorluğu donanmasında amirallik yapan ve Trablusgarp Fatihi olarak bilinen Türk Denizci Turgut Reis’ten almaktadır. Burası günümüzde Bodrum’un en hareketli beldelerinden bir tanesidir. Yerli ve yabancı pek çok turist her yıl düzenli olarak buraya akın etmektedir. Bodrum Yarımadasının en çok tercih edilen yerlerinden bir tanesidir.

Turgutreis, Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı olan bir mahalledir. Burada çok fazla butik, galeri, restoran, kafe ve sosyal yaşamın nabzının attığı pek çok eğlence mekanı bulunmaktadır. Turgutreis ismi ile faaliyet gösteren marinada ise yaklaşık 550 yat bağlama kapasite özelliği vardır.

Turgutreis’e Nasıl Gidilir?

Turgutreis’in Muğla’ya olan uzaklığı yaklaşık olarak 124 kilometre civarındadır. Bodrum’a olan uzaklığı ise 18 kilometredir. Buraya en yakın havalimanı ise Muğla’nın Milas ilçesinde bulunan Bodrum Milas Havalimanıdır. Bu havalimanının Turgutreis’e olan uzaklığı 55 kilometredir.

Bodrum Milas Havalimanından ulaşım sağlamak isteyenlerin öncelikle buradaki toplu taşıma araçları ile Bodrum Otogarına gelmeleri gerekmektedir.

Daha sonra otogarda bulunan Turgutreis dolmuşlarına binerek kolay bir şekilde ulaşım sağlayabilirsiniz. Özel araçları ile buraya gelmek Turgutreis’e gelmek isteyenler Bodrum ilçesi merkezinde yer alan Turgutreis tabelaları takip ederek bu beldeye kolay bir şekilde ulaşım sağlayabilirler.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış