familycouple
setuprateenter

Turgut Şelalesi Nerede, Nasıl Gidilir?

Turgut Şelalesi Nerede, Nasıl Gidilir?
Turgut Şelalesi Nerede, Nasıl Gidilir?

Turgut Şelalesi yılın her mevsiminde pek çok yerli ve yabancı turistin akınına uğramaktadır. Turgut Şelalesi ülkemizin önemli merkezlerinden biri olmasının yanı sıra önemli bir turizm destinasyonudur. Eşsiz şelale yaz aylarında daha fazla ziyaretçi ağırlamaktadır.

Turgut Şelalesi, Marmaris'in en nadide bölgelerinden bir tanesidir. Doğal güzellikleri nedeni ile birçok kişinin ziyaret ettiği Turgut Şelalesi Marmaris de Turgut Köyünde bulunmaktadır. Kalabalıktan kaçmak ve huzuru bulmak istiyorsanız tam aradığınız yer Turgut Şelalesidir. Turgut Şelalesi içerisinde 5 ayrı şelale yer almaktadır. 5 metre yükseklikten akan Şelale, Marmaris'in en keşfedilmemiş güzelliklerinden biridir. Kaynaktan akan su çok soğuktur. Turgut Şelalesinin oluşturduğu bu gölde ziyaretçiler yüzebilir.

Yaz aylarında Marmaris'te yaşayan insanlar şelalenin serin sularına kaçarlar. Turgut Şelalesini ziyaretiniz esnasında, gerçekleşen birçok etkinliğe katılabilirsiniz. Üstü açık jipler ile yapılan safari gezilerine eşlik edebilirsiniz. Bu bölgede jip safari turları fazlası ile popülerdir ve tatilcilerin ilgisini görmektedir. Turgut Şelalesinin yer aldığı bölgede yürüyüş de yapabilirsiniz. Tatilciler burada gruplar halinde doğa yürüyüşleri gerçekleştirmektedir. Şelale kıyısında yer alan restoranlarda çorba veya balık yiyebilirsiniz.

Turgut Şelalesi Nerededir?

Turgut Şelalesi Muğla ilimizdedir. Marmaris ilçesine bağlı olan Turgut Mahallesinde bulunan Turgut Şelalesi 1. Sit Alanı olarak kabul edilmiştir. Koruma altına alınmış olan şelale alanına, Marmaris'ten minibüsler düzenli olarak sefer düzenlemektedir.

Turgut Şelalesine Nasıl Gidilir?

Dört mevsim doğa ile kucaklaşmak isteyen tatilcileri kendisine çeken eşsiz tabiat harikası Marmaris ilçesine ortalama olarak 33 km uzaklıkta yer almaktadır. Bayır bölgesine mesafesi ise 9 km’dir. Orhaniye'ye 2,5 km uzaklıktaki şelale alanına gitmek çok kolaydır.

Düzenli otobüs ve minibüs seferleri sayesinde Turgut köyünü rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Kendi özel vasıtanız ile de kolay bir şekilde Turgut Şelalesine varabilirsiniz. Marmaris Datça yolundan gitmeniz ve ardından Orhaniye yol ayrımından devam etmeniz gerekecektir.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış