familycouple
setuprateenter

Toparlar Şelalesi Nerede, Nasıl Gidilir?

Toparlar Şelalesi Nerede, Nasıl Gidilir?
Toparlar Şelalesi Nerede, Nasıl Gidilir?

Toparlar Şelalesi nerededir? Toparlar Şelalesine nasıl gidilir? Toparlar Şelalesi’nde gezilecek yerler nelerdir? Toparlar Şelalesi hakkında öğrenmek istediğiniz ve merak ettiğiniz bütün sorularınızı sizler için cevaplandırıyoruz.

Toparlar Şelalesi Nerededir?

Toparlar Şelalesi’ni Muğla ilinin Köyceğiz ilçesinde yer almaktadır. Aileniz ile keyifli bir zaman geçirmek istiyorsanız ve doğa içerisinde sessiz sakin bir yerde olmak istiyorsanız burası tam da size göre bir yerdir. Yemyeşil doğası ile sizlere büyüleyecektir.

Toparlar Şelalesi’nin müthiş doğa mağarası karşısında güzel fotoğraflar çekebilirsiniz. Toparlar Şelalesi, Köyceğiz ve Akyaka’nın arasında kalan ve yol üzerinde bulunan Toparlar Mahallesi’nde bulunmaktadır.

Türkiye’nin en güzel şelalelerinden birisi olan Toparlar Şelalesi, oldukça göze çarpan bir güzelliğe sahiptir.

Özellikle bu şelale, yöre halkının sıkça ziyaret akınına uğradığı bir yerdir. Yöre halkı özellikle sıcak aylarda bu şelaleye serinlemek için ziyaretlerde bulunmaktadır.

Toparlar Şelalesi’nin su hacmi mevsim şartlarına göre değişmektedir. Bu şelaleden akan sular özellikle Mart, Nisan ve Mayıs aylarında daha şiddetli bir şekilde akmaktadır. Topalar Şelalesi’nin döküldüğü yerin altında bir göl bulunmaktadır. Bu gölü Toparlar Şelalesi’nden akan sular beslemektedir.

Toparlar Şelalesine Nasıl Gidilir?

Toparlar Şelalesi’nin Muğla il merkezine olan uzaklığı yaklaşık olarak 60 kilometre civarındadır. Köyceğiz’e olan uzaklığı ise 5 kilometredir.

Toparlar Şelalesi, Köyceğiz’in Toparlar Mahallesi’nde yer almaktadır. Muğla ve Köyceğiz yolu üzerinden toprak yola saparak Toparlar Şelalesine yürüme mesafesi ile yaklaşık olarak 15 dakika da ulaşım sağlayabilirsiniz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış