familycouple
setuprateenter

Tek Başınıza Tatil Yapacak İseniz Dikkat Etmeniz Gerekenler

Tek Başınıza Tatil Yapacak İseniz Dikkat Etmeniz Gerekenler
Tek Başınıza Tatil Yapacak İseniz Dikkat Etmeniz Gerekenler

Yoğun iş hayatından ve insanların sizlerde oluşturmuş olduğu stresten uzak durmak için yapacağınız tek kişilik tatilde dikkat etmeniz gereken bazı önemli hususlar vardır. Öncelikle tek başına çıkacağınız tatil için iyi bir planlama yapmanız gerekir. Tatil planlamasını yaparken öncelikle eğlenceli mi yoksa doğa içinde sadece doğanın kendi sesini dinleyeceğiniz bir tatil noktasına mı gideceğinizi kararlaştırmanız gerekmektedir.

Tatil konseptinizi belirledikten sonra hava yoluyla mı yoksa kara yoluyla mı gideceğinize karar vermeniz gerekmektedir.

Ülkemiz sınırları içerisinde gidebileceğiniz Kaş, Assos, Olimpos veya Bozcada gibi yerler sizler için uygun olabilir. Bunun yanı sıra Fethiye Ölüdeniz gibi yerleri de tercih edebilirsiniz. Tek başınıza yapacağınız tatil için en uygun seçenek tatil villaları olacaktır. Antalya’da veya Fethiye’de yer alan tatil villalarını tercih edebilirsiniz. Burada yalnız başınıza muhteşem bir dinlenmeye çekilebilirsiniz.

Tek Başınıza Çıkacağınız Tatil İçin Nasıl Bir Bavul Hazırlayabilirsiniz?

Tek başınıza tatile çıkacağınız için yanınıza size yük olabilecek eşyaları almayınız. Bunun yanı sıra sırt çantanızın ve bavulunuzun ağır olmamasına dikkat etmeniz gerekmektedir. Yalnız çıkacağınız bu tatilde rahatlığınız oldukça önemlidir.

Tatile gideceğiniz yer, yaşamış olduğunuz şehrin ikliminden ve doğasından tamamen farklı olacağı için yanınıza gideceğiniz ile göre eşyalar almanız gerekir.

Tatilde eğer şehrin eğlenceli mekanlarına gitme gibi bir düşünceniz varsa yanınıza mutlaka 1 veya 2 adet pantolon ve bunu üzerine ise birkaç tane tişört almanız gerekmektedir. Tatile hangi mevsimde çıkacaksanız ona göre mont veya sweat almanızı öneririz. Mutlaka yanınıza birden fazla çorap ve iç çamaşırı almalısınız. Özel bakım ürünlerinizi kesinlikle unutmayınız.

Sürekli olarak kullandığınız ilaçlarınız için ise küçük bir çanta yapabilirsiniz. Bunun yanı sıra fotoğraf makinesi, şarj cihazı, yanık merhemi veya güneş kremi gibi malzemeleri de kesinlikle unutmayınız.

Yaz aylarında tatile çıkacaklar için bikini, deniz şortu, plaj havlusu, deniz ayakkabısı, plaj çantası, plaj terliği ev ekstra bakım ürünleri gibi eşyalarınızı da bavulunuzun ayrı bir yerine koymalısınız. Gündelik kullanacağınız eşyalarınız ile denizde kullanacağınız eşyalarınızı bavul içerisinde ayrı yerlere koyarsanız eğer gittiğiniz zaman bavul içerisinde aradığınızı daha kolay bir şekilde bulabilirsiniz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış