familycouple
setuprateenter

Size Özel Muhafazakar Villa Tatili

Size Özel Muhafazakar Villa Tatili
Size Özel Muhafazakar Villa Tatili

Muhafazakar aileler için kiralık villa alternatifleri, ailelerin rahatlıkla zaman geçirmelerine ve sevdikleri ile beraber gözlerden uzak, konforlu bir tatil yaşamalarına imkan sunuyor. Yalnızca size özel, zaman kavramı olmaksızın kullanabileceğiniz havuz, jakuzi, sauna ve kapalı havuz ayrıntılarının yer aldığı muhafazakar villa misafirlerine konforlu bir tatil vadediyor.

İhtiyaç duyabileceğiniz bütün detayların özenle bir araya getirildiği muhafazakar tatil villaları, yaşamak istediğiniz bütün özel zamanları sizlere sunuyor. Dingin ve huzur dolu bir tatil için doğayla iç içe inşa edilen villa çeşitleri, şehrin kargaşasından uzak, yalnızca size ve dostlarınıza özel bir alan sağlıyor. Yaşam tarzınıza uygun aradığınız muhafazakar tatil, muhafazakar villa alternatifleri ile hayat buluyor.

Sessiz, Sakin Ve Konforlu Muhafazakar Villa

Ailenizle veya dostlarınızla yaşayacağınız muazzam bir tatil için dilerseniz iki ayrı havuzun da yer aldığı muhafazakar aileler için muhafazakar villa alternatifleri bulunmaktadır. Tatil otellerinde aile bireyleri ile zaman zaman ayrı kalabilirsiniz. Ancak muhafazakar villa ile buna neden olan havuz kullanımı gibi ayrıntılar, tamamen sorun olmaktan kalkıyor. Böylelikle tüm ortam ve aktivitelerde ailenizin bütün fertleri ile birlikte olabileceğiniz kiralık muhafazakar villalar da, tüm ayrıntılar tatilinizin bütünlüğü ve konforunuz için tasarlanmıştır.

Doğa ile bütünleşmek için sessiz ve gözde coğrafi bölgeler olan Kalkan, Kaş, Üzümlü ve Patara gibi muhafazakar tatil yerlerini seçim yapabilirsiniz. Bu bölgelerde yapılaşmanın düşük olması sebebi ile etrafının kapatılmasına gerek duyulmadan tatil yaşamanıza olanak sağlıyor. Bu bölgeler haricinde, yeni kurgulanmaya başlayan muhafazakar villa tatil bölgelerinde ise çevreden görülme riskine karşı muhafazakar villaları ahşap perde, ağaçlandırma gibi farklı metotlar ile koruma altına alınıyor. Sevdiklerinizle birlikte yaşayacağınız kusursuz tatil için villanızın bahçesinde mangal veya barbekü, salıncak, hamak ve şezlonglar yer almaktadır. Bunların yanı sıra oturma grubu ve yemek masası gibi eşyalarda mevcut bulunmaktadır.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış