familycouple
setuprateenter

Sırtlanini Mağarası Nerede, Nasıl Gidilir?

Sırtlanini Mağarası Nerede, Nasıl Gidilir?
Sırtlanini Mağarası Nerede, Nasıl Gidilir?

Sırtlanini Mağarası nerededir? Sırtlanini Mağarası’na nasıl gidilir? Sırtlanini Mağarası hangi il sınırları içerisinde yer almaktadır? Sırtlanini Mağarası ülkemizde hangi bölgede yer almaktadır? Sırtlanini Mağarası etrafında gezilecek yerler nerelerdir? Sırtlanini Mağarası’nın turistik açıdan önemi nedir? Sırtlanini Mağarası hakkında merak ettiğiniz veya öğrenmek istediğiniz bütün sorularınızı sizler için cevaplandırıyoruz.

Sırtlanini Mağarası Nerededir?

Aydın ilinin Karacasu ilçesi sınırları içerisinde yer alan Sırtlanini Mağarası’nın Karacasu ilçe merkezine olan uzaklığı yaklaşık olarak 14 kilometre civarındadır. Sırtlanini Mağarası, Çamarası Mahallesi mevkiinde bulunmaktadır.

Sırtlanini Mağarası toplamda 450 metre uzunluğundadır. Bu mağaranın en derin yeri ise yaklaşık olarak 40 metredir. Bu mağaraya 4 metre sürünerek girdikten sonra kendinizi bir anda büyük bir galeri içerisinde bulacaksınız. Bu galerinin büyüklüğü ise 1060 metre kadardır. Galeri girişiminde yer alan seramik paçalar eski antik dönemden kaldığı düşünülmektedir. Ayrıca Sırtlanini Mağarası içerisinde dikitler ve sarkıtlar da bulunmaktadır.

Sırtlanini Mağarası, kuru ve yatay bir mağaradır. Mağara içerisindeki nem miktarı %85 civarındadır. Uzmanların yapmış oldukları araştırmalara göre Sırtlanini Mağarası içerisinde farklı böcek türlerine rastlanmıştır. Bu böcekler, biyolojik açıdan ayrı bir önem taşımaktadır.

Sırtlanini Mağarası’na Nasıl Gidilir?

Sırtlanini Mağarası, Aydın ilinin Karacasu ilçesinde yer almaktadır. Bu mağaranın Karacasu merkezine olan uzaklığı ise 14 kilometre civarınadır. Sırtlanini Mağarası’na gidebilmek için Karacasu ilçesinin Çamarası Mahallesine kadar ulaşım sağlamanız gerekmektedir.

Çamarası Mahallesinin Sırtlanini Mağarası’na olan uzaklığı ise 2 kilometredir. Buradan yürüyerek kısa bir süre içerisinde mağaraya ulaşım sağlayabilirsiniz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış