familycouple
setuprateenter

Sarıhacılar Köyü Nerede, Nasıl Gidilir?

Sarıhacılar Köyü Nerede, Nasıl Gidilir?
Sarıhacılar Köyü Nerede, Nasıl Gidilir?

Sarıhacılar Köyü nerededir? Sarıhacılar Köyüne nasıl gidilir? Sarıhacılar Köyü hangi il sınırları içerisinde yer almaktadır? Sarıhacılar Köyü ülkemizde hangi bölgede bulunmaktadır? Sarıhacılar Köyünün turistik açıdan önemi nedir? Sarıhacılar Köyü etrafında gezilecek yerler nerelerdir? Sarıhacılar Köyü hakkında merak ettiğiniz veya öğrenmek istediğiniz bütün sorularınızı sizler için cevaplandırıyoruz.

Sarıhacılar Köyü Nerededir?

Antalya ili içerisinde yer alan Sarıhacılar Köyü, İbradı Ormana kadar isim yapamamış olsa bile gizli kalan güzelliklerden bir tanesidir. Sarıhacılar Köyünün yaklaşık olarak 800 yıllık tarihi bir geçmişi vardır. İpekyolu güzergahında yer alan Sarıhacılar Köyü, yabancı turistlerin yeni gözdelerinden bir tanesi olmayı başarmıştır.

Son zamanlarda popülerliği artmakta olan Sarıhacılar Köyünün kendine has doğal bir güzelliği vardır.

Sarıhacılar Köyüne özgü düğmeli evleri burada görmeniz mümkündür. Günümüze kadar yapısını bozmamış olan bu düğmeli evler gerçekten de görülmeye değer güzellikteler. Eski zamanlarda Romalılar, Osmanlılar ve Selçuklular burada yaşadığı bilinmektedir. Bunun yanı sıra bu köy yolunun göç yolu olarak kullanıldığı bilinmektedir. Sarıhacılar Köyü’ndeki evlerin İpek Yolunu koruması amacıyla yapıldığı bilinmektedir. Sarıhacılar Köyü içerisinde 400 yıllık bir camide bulunmaktadır.

Sarıhacılar Köyüne Nasıl Gidilir?

Sarıhacılar Köyü, Antalya ili içerisinde yer almaktadır. İbradı Ormana’ya yaklaşık olarak 45 dakikalık bir mesafe bulunmaktadır.

Akseki’ye bağlı Sarıhacılar Köyü’nün herkesin gelip ziyaret etmesi ve buradaki tarihi güzellikleri keşfetmesi gerekir. Ülkemizin gizli kalmış güzelliklerinden bir tanesi olan Sarıhacılar Köyüne Antalya’da yer alan toplu taşıma araçları ile de gitmeniz mümkündür.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış