familycouple
setuprateenter

Sarıgerme Nerede, Nasıl Gidilir?

Sarıgerme Nerede, Nasıl Gidilir?
Sarıgerme Nerede, Nasıl Gidilir?

Sarıgerme nerededir? Sarıgerme’ye nasıl gidilir? Sarıgerme hangi il sınırları içerisinde yer almaktadır? Sarıgerme ülkemizde hangi bölgede bulunmaktadır? Sarıgermenin turistik önemi nedir? Sarıgerme hakkında merak ettiğiniz veya öğrenmek istediğiniz bütün sorularınızı sizler için cevaplandırıyoruz.

Sarıgerme Nerededir?

Türkiye’nin Ege Bölgesi’nde yer alan Sarıgerme, Ege Bölgesi’nin güneyinde bulunmaktadır. Muğla ilinin Ortaca ilçesine bağlı bir mahalle olan Sarıgerme, Dalyan Çayı ve Sarısu arasında bulunmaktadır.

Akdeniz’in kıyısında muhteşem bir güzelliğe sahiptir. Ortaca’ya yaklaşık 20 kilometre mesafede bulunan Sarıgerme, Muğla iline yaklaşık olarak 102 kilometre uzaklıkta bulunmaktadır. Huzurlu atmosferi ve doğal güzelliği gözlerini kamaştıracak bir yerdir. Özellikle yaz aylarında ziyaretçi akınına uğramaktadır. Sarıgerme’de bulunan Sarıgerme Plajı ise mavi bayraklı plajlardan bir tanesidir. Sığ denize sahip olması nedeni ile çocuklu ailelerin tercih ettikleri yerlerden bir tanesidir. Turkuaz renkli ve berrak bir denizi ile burada muhteşem bir tatil keyfi yaşayabilirsiniz.

Ayrıca burada su kayağı, kano ve çeşitli su sporlarını da yapmanız mümkündür.

Sarıgerme’ye Nasıl Gidilir?

Muğla ilinin Ortaca ilçesinde bulunan Sarıgerme’ye en yakın havalimanı Muğla ilinin Dalaman ilçesinde bulunmaktadır. Dalaman’da bulunan havalimanına ülkemizin pek çok yerinden direkt olarak uçuşlar yapılmaktadır.

Sarıgerme’ye ayrıca Muğla ve Fethiye Karayolu üzerinden Ortaca ilçe merkezine giderek ulaşım sağlayabilirsiniz.

Ortaca ilçesine geldikten sonra güneye doğru ilerleyip Göcek’e gelmeden sağ tarafa saptığınız zaman bu beldeye ulaşım sağlayabilirsiniz. Sarıgerme’ye toplu taşıma araçları ile ulaşım sağlamak isteyenler Dalaman ve Ortaca’ya giden otobüs seferlerini tercih edebilirler. Ayrıca Ortaca Otogarı’nda bulunan Sarıgerme dolmuşları ile bu beldeye kolay bir şekilde ulaşım sağlayabilirsiniz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış