familycouple
setuprateenter

Saklıkent Kanyonu Nerede, Nasıl Gidilir?

Saklıkent Kanyonu Nerede, Nasıl Gidilir?
Saklıkent Kanyonu Nerede, Nasıl Gidilir?

Saklıkent Kanyonu nerededir? Saklıkent Kanyonu’na nasıl gidebilirim? Saklıkent Kanyonu’nun özellikleri nelerdir? Saklıkent Kanyonu’nda gezilebilecek yerler nerelerdir? Saklıkent Kanyonu hakkında aklınıza gelen bütün sorularınızı sizler için cevaplıyoruz.

Saklıkent Kanyonu Nerededir?

Ülkemizde pek çok tarihi kalıntı ve pek çok doğal güzellikler mevcuttur. Bunlardan bir tanesi de Saklıkent Kanyonudur. Her yıl düzenli olarak turist akınına uğrayan Saklıkent Kanyonu, hem yerli hem de yabancı turistlerin ilgisini çekmektedir.

Saklıkent Kanyonu ülkemizin en güzel kanyonlarından bir tanesidir. Bu nedenle görülmeye değer bir kanyondur.

Doğal güzelliği oldukça muhteşem bir görüntüye sahip olan Saklıkent Kanyonu, her yıl binlerce turistin ziyaret akınına uğramaktadır. Ülkemizin saklı güzelliklerinden bir tanesi olan Saklıkent Kanyonu, Muğla’nın Fethiye ilçesinde yer almaktadır.

Saklıkent Kanyonuna Nasıl Gidilir?

Ülkemizde yer alan ve muhteşem görüntüsü ile insanı baştan çıkaran Saklıkent Kanyonuna ulaşım sağlamak oldukça kolaydır.

Saklıkent Kanyonuna özel araçla veya hava yolu ile ulaşım sağlayabilirsiniz. Özel aracı ile bu doğal güzelliği görmek isteyenler Fethiye’ye geldikten sonra navigasyon ile Saklıkent Kanyonuna yaklaşık olarak 5 dakika da ulaşım sağlayabilirsiniz.

Muğla’nın Fethiye ilçesinde yer alan Saklıkent Kanyonuna gidebilmek için Fethiye yol üzerinden bulunan tabelaları da takip ederek kısa sürede kanyona gidebilirsiniz. Özel araca sahip olmayanlar için Fethiye’nin toplu taşıma araçları bu eşsiz güzelliğe sahip olan kanyona ulaşım sağlamaktadır.

Saklıkent Kanyonuna girişler ücretlidir. Öğrenciler ve siviller için ayrı ücretler alınmaktadır. Saklıkent Kanyonu’nda rahat bir şekilde gezmek istiyorsanız eğer mutlaka yanınıza lastik ayakkabılar almalısınız. Lastik ayakkabıya sahip değilseniz eğer kanyon içerisinde belli bir ücret karşılığında lastik ayakkabı satın alabilirsiniz. Dilerseniz bu ayakkabıları kiralama şansınız da vardır.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış