familycouple
setuprateenter

Sakin ve Huzurlu Kiralık Tatil Villaları

Sakin ve Huzurlu Kiralık Tatil Villaları
Sakin ve Huzurlu Kiralık Tatil Villaları

Ülkemizde küçük ya da büyük bütün şehirlerde gündelik yaşam stresi ve kalabalığın oluşturduğu stres insanlarda yorucu bir etki hissiyatı oluşturmaktadır. Bu sebeple pek çok birey genellikle yaz mevsimlerinde bu stresten arınmak için Akdeniz sahillerini tercih etmektedir. Tatilciler Akdeniz’in eşsiz bölgelerinde konaklama gerçekleştirmek için kiralık villalar seçeneğini tercih etmektedir. Sizlerde Kiralık villalar konusunda firmamızdan hizmet alabilirsiniz.

Villa durağının sizlere sunmuş olduğu kiralık villalar sayesinde özel bir ev konforu haricinde pek çok lüks hizmetten de ek olarak yararlanabilirsiniz. Mesela, özel bir havuza sahip olmanız ve bu havuzun etrafında muhteşem bir bahçe bulunması ve aynı zamanda etrafınızda büyüleyici bir deniz manzarası olmasını göz önünde bulundurabilirsiniz. Bu gibi pek çok ilave imkan sayesinde daha özel bir tatil yaşarken, aynı zamanda sakin, huzurlu ve konforlu bir alana sahip olabilirsiniz.

Ailelerin ve kalabalık arkadaş topluluklarının eşsiz bir tatil gerçekleştirmesi için kiralık tatil villaları çok doğru seçeneklerdir. Ayrıca aile yapınıza uygun kiralık villa alternatifleri arasında seçim yapabilirsiniz. Mesela, yeni evlenmiş bir çiftin balayı tatili için sakin ve kalabalıktan uzak bir seçim yapması açısından balayı villaları tercih edilebilir. Bunların yanı sıra çocuklu ve kalabalık aileler tarafından da bu villalar kiralama yapılarak, daha rahat ve konforlu bir tatil yaşanabilir.

Çocuğu olan veya olmayan bütün aileler için uygun seçenekler yer aldığı kiralık villalar bulunmaktadır. Ayrıca kiralık tatil villaları arasında özellikle muhafazakar aileler için de seçenekler yer almaktadır. Havuz ve bahçe alanlarının çerçeve ile korunaklı bir duruma dönüştürüldüğü muhafazakar villalar Kalkan, Yeşilköy, Üzümlü, Sarıbelen, Patara, Kaş, Kınık ve İslamlar gibi bölgelerde yer almaktadır. Kiralık villalar sayesinde inançlarınıza ve aile yapınıza uygun bir biçimde tatil yaşayabilirsiniz. Sizlerde Akdeniz tatilinin keyfini çıkarmak için bizlerle iletişime geçebilir ve bu villalardan kiralama yapabilirsiniz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış