familycouple
setuprateenter

Rüya Gibi Bir Balayı Tatili Geçirmek İster Misiniz?

Rüya Gibi Bir Balayı Tatili Geçirmek İster Misiniz?
Rüya Gibi Bir Balayı Tatili Geçirmek İster Misiniz?

Düğün planlaması yapılırken genellikle balayı planlaması hakkında pek fazla zaman harcanmaz. Ancak balayı tatiliniz düğününüz kadar oldukça büyük bir önem taşımaktadır. Bunun asıl nedeni ise balayı tatili sırasında yaşayacağınız ufak çaplı bir problem tadınızı kaçırabilir. Bu nedenle balayı tatilinizin planlaması iyi bir şekilde yapmış olmanız gerekmektedir.

Balayı Tatili Planlaması Nasıl Olmalıdır?

Balayı tatilinizi düğün planlamasını yaparken yapmanız gerekmektedir. Bu sırada balayı için ayırmanız gereken bütçeyi de bir köşeye ayırarak balayı planlaması için ilk adımı atmış olacaksınız.

Balayı tatiliniz için ayırdığınız bütçeye göre hareket etmeniz sizin daha huzurlu ve güzel bir şekilde tatil yapmanızı sağlayacaktır.

Balayı bütçeniz içerisinde uçak bileti veya otobüs bileti, konaklayacağınız yerin ücretini, yeme içme masraflarını, hediyelik alacağınız eşyalarınızın ücretlerini ve kiralık araba gibi ücretleri bulundurmanız gerekmektedir. Balayı için bütçenizi ayırdıktan sonra balayı yapacağınız şehri ve konaklayacağınız yeri belirleyin. Daha sonrasında ise düğün sonrasında yaşayacağınız telaştan dolayı bavulunuzu şimdiden hazırlayın.

Düğün sonrasında telaş olacağı için yanınıza alacağınız eşyalarınızı unutabilirsiniz. Bu nedenle bütün hazırlıklarınızı tamamladıktan sonra bavulunuzu hazırlayıp bir kenara yerleştirebilirsiniz.

En İyi Balayı Tatili Nerede Yapılır?

Balayı tatilinizi otellerde yapmak yerine eşiniz ile birlikte gözlerden uzak rahat ve özgür bir şekilde tatil yapacağınız balayı tatil villalarında yapabilirsiniz. Balayı çiftleri için özenli bir şekilde hazırlanan balayı villalarında tatilinizin keyfini çıkarabilirsiniz.

Balayı villaları sizlere özel bir şekilde hazırlanmış ve kişilerin tercihlerine göre dizayn edilmiştir.

Muhafazakar kişilere göre hazırlanan balayı villalarını da tercih edebilirsiniz. Yükseltilmiş bahçe duvarları sayesinde gözlerden uzak ve rahat bir şekilde güneşin ve havuzun keyfini çıkarabilirsiniz. Balayınızı düşlediğiniz gibi romantik bir atmosferde yapmak istiyorsanız eğer balayı villaları tam da size göre bir tatil seçeneği olacaktır. Hafızanıza iz bırakacak ve romantizmin doruğuna çıkacağınız balayı villalarında eşi benzeri olmayan bir tatil geçirebilirsiniz. Dilerseniz deniz manzaralı, dilerseniz de doğa manzaralı balayı villalarını tercih edebilirsiniz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış