familycouple
setuprateenter

Perge Antik Kenti Nerede? Perge Antik Kentine Nasıl Gidilir?

Perge Antik Kenti Nerede? Perge Antik Kentine Nasıl Gidilir?
Perge Antik Kenti Nerede? Perge Antik Kentine Nasıl Gidilir?

Perge antik kenti Antik döneme kadar uzayan tarihi ile görünmesi gereken yerler arasındadır. Çok eski tarihlerden günümüze kadar ulaşan Perge, Akdeniz’in en güzel turistik kentlerinden bir tanesidir. Yerli ve yabancı turistlerin uğrak yerleri arasındaki Perge, büyük bir alana sahiptir.

Perge Antik Kenti Tiyatro alanları, Stadyum ve Helenistik kapı gibi görülmesi gereken birçok değişik yeri içerisinde barındırmaktadır. Agora ve Sütunlu Cadde gibi yerleri de görmek için Perge Antik Kentini ziyaret edebilirsiniz. Perge Antik Kenti, Antalya’nın şehir merkezinin on yedi kilometre doğusunda yer alan Aksu ilçesinde bulunmaktadır.

Perge Antik Kentine Nasıl Gidilir?

Perge antik kenti çok eski tarihe dayandığından dolayı belli bölümleri kalıntılar halindedir. Akdeniz Bölgesi'nde yer alan Antalya'nın Aksu ilçesi içerisinde bulunan Perge antik kentine kolaylıkla ulaşmak mümkündür. Antalya Aksu da yer alan Perge antik kentini, yılın her mevsiminde ziyaret edebilirsiniz. Perge antik kenti Turistik bakımdan en güzel ve gezilmesi gereken antik şehirler arasında ilk sırada yer almaktadır.

Dünya genelinde popüler olan Perge Antik Kenti, Helenistik döneme kadar uzanmaktadır. Tunç Çağı ile birlikte günümüze kadar gelen en önemli kültürel yapılardan bir tanesi olan Perge Antik Kenti’ne giden otobüs ve minibüsleri tercih ederek ulaşabilirsiniz. Perge Antik Kentini ziyaret etmek için Antalya’dan Aksu İlçesine gitmeniz yeterlidir. Perge Antik Kentine özel aracınızla da kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış