familycouple
setuprateenter

Paşa Yaylası Nerede, Nasıl Gidilir?

Paşa Yaylası Nerede, Nasıl Gidilir?
Paşa Yaylası Nerede, Nasıl Gidilir?

Paşa Yaylası nerededir? Paşa Yaylası’na nasıl gidilir? Paşa Yaylası hangi il sınırları içerisinde yer almaktadır? Paşa Yaylası etrafında gezilecek yerler nerelerdir? Paşa Yaylası’nın turistik açıdan önemi nedir? Paşa Yaylası’nın tarihçesi nedir? Paşa Yaylası’nın özellikleri nelerdir? Paşa Yaylası hakkında merak ettiğiniz veya öğrenmek istediğiniz bütün sorularınızı sizler için cevaplandırıyoruz.

Paşa Yaylası Nerededir?

Aydın il merkezi sınırları içerisinde yer alan Paşa Yaylası’nın Aydın il merkezine olan uzaklığı yaklaşık olarak 25 kilometre civarındadır. Paşa Yaylası, Cevizli Dağının 1200 metre yüksekliğinde yer almaktadır. Muhteşem bir doğa manzarasına sahip olan Paşa Yaylası, doğa severlerin her yıl düzenli olarak ziyaret ettiği yerlerden bir tanesidir.

Paşa Yaylası, özellikle yaz aylarında sıkça tercih edilen tatil yerlerinden bir tanesidir. Paşa Yaylası içerisinde karaçam, kızılçam ve ardıç ağaçları bulunmaktadır.

Paşa Yaylası, yaklaşık olarak 1440 metre ile 1640 metre yüksekliğinde yer almaktadır. Aydın ili yaz aylarında sıcak ve aynı zamanda kurak bir iklime sahiptir. Aydın’da yaşayan yöre halkı genellikle bu bölgeye piknik yapmak için gelmektedir. Aileniz ile birlikte Paşa Yaylası’nda hem piknik yapıp hem de temiz havada ruhunuzu dinlendirebilirsiniz.

Paşa Yaylası içerisinde alışveriş yapabileceğiniz bir yer bulunmamaktadır. Paşa Yaylası’na giderken yanınıza her şeyi almanız gerekmektedir. Burada konaklamak isterseniz eğer özel mülkiyete ait olan yerlerde konaklayabilirsiniz. Ayrıca Paşa Yaylası içerisinde kamp yapabileceğiniz alanlarda mevcuttur.

Paşa Yaylası’na Nasıl Gidilir?

Paşa Yaylası’nın Aydın il merkezine olan uzaklığı yaklaşık olarak 25 kilometre civarındadır. Aydın il merkezinden buraya ulaşım sağlayabilmeniz için Karaköy Beldesine doğru yola çıkmanız gerekmektedir. Ayrıca Karaköy’e geldiğiniz zaman burada Paşa Yaylası tabelalarını takip ederek kısa sürede buraya ulaşım sağlayabilirsiniz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış