familycouple
setuprateenter

Papazlık Köyü Nerede, Nasıl Gidilir?

Papazlık Köyü Nerede, Nasıl Gidilir?
Papazlık Köyü Nerede, Nasıl Gidilir?

Papazlık Köyü, Antalya’nın Kumluca ilçesinde yer almaktadır. Papazlık Köyü, Kumluca ilçesindeki Mavikent mahallesinin sınırları içinde bulunmaktadır. Bu konuma ulaşmak için Kumluca otobüsleri kullanılabilir. Özel araç ile de Papazlık Köyü’ne ulaşım sağlamak mümkündür. Tabelalar takip edilerek rahatlıkla Papaz Koyu’na varılabilir. Aynı zamanda Adrasan Koyu’ndan da basit bir biçimde ulaşım sağlanabilir. Kumluca'ya ulaşıldıktan sonra servis ile de koya gidilebilir.

Papazlık Köyü Hakkında Bilgiler

Papaz Koyu, Kumluca Belediyesi tarafından piknik alanı şeklinde düzenlenmiştir. Papaz Koyu, ormanlık alandan sahile kadar giden büyük bir alanı kapsamaktadır. Plajı olan bir koy olmasından dolayı bilhassa tatil yapan kişiler tarafından yaz mevsiminde sıklıkla tercih edilmektedir. Papaz Koyu ile Adrasan arasındaki mesafe 12 kilometre, Mavikent ile 8 kilometre, Finike ile 26 kilometre ve Kumluca ile 19 kilometre kadardır. Papaz Koyu, dünyadaki en iyi 10 yürüyüş yolu arasında olan Likya yolunun güzergahı üzerinde bulunmaktadır.

Papazlık Köyü’nde Neler Yapılır?

Papaz Koyu’nu ziyaret edecek olan kişiler burada yapabilecekleri aktiviteler hakkında bilgi sahibi olmak istemektedir. Likya yolu üzerinde bulunduğundan dolayı Papaz Koyu doğa yürüyüşü yapmak için son derece uygundur. Ayrıca Papaz Koyu’nda piknik yapmak, denize girmek ya da kamp yapmak da mümkündür. Piknik masalarının yan taraflarında mangallar yer almaktadır. Aynı zamanda bu alanda ziyaretçilere mangal yapmak için izin vardır. Ormanlık alandan sahile kadar inen yolda oturma yerleri ve masalar yer almaya devam etmektedir. Plaj belediye tarafından düzenli olarak temizlendiğinden dolayı sıklıkla tercih edilmektedir. Plajda büfe ve tuvalette bulunmaktadır. Duş yerlerini de ziyaretçiler ücretsiz bir şekilde kullanabilir.

Papazlık Köyü’nde Kamp Yapılır Mı?

Papaz Koyu ayrıca kamp alanı olarak da bilinen bir yerdir. Papaz Koyu ziyaret edilerek piknik yapmak, denize girmek, doğa yürüyüşü yapmak ve kamp yapmak mümkündür. Papaz Koyu’na çadır kurduktan sonra konaklama imkânı vardır. Bu alana kamp yapmak için gelen kişilerden herhangi bir ücret talep edilmemektedir. Kamp yapmak isteyen kişiler duş yerlerini ve tuvaletleri rahatlıkla kullanabilirler. Ayrıca plajda bulunan büfeden ihtiyaç duyulan her türlü malzeme temin edilebilir.   

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış