familycouple
setuprateenter

Özel Havuzlu Muhafazakar Villa

Özel Havuzlu Muhafazakar Villa
Özel Havuzlu Muhafazakar Villa

Çoğunlukla villa tatillerinde villalar iç içe olduğu için muhafazakar aileler istedikleri gibi bir tatil geçiremezler. Bu yüzden muhafazakar aileleri düşünerek imar edilen muhafazakar villalar yabancı gözlerden uzak muhteşem bir tatil geçirmenizi sağlar. Muhafazakar villalar gözlerden uzak ve korunaklı bir yapıya sahiptir.

Kişi sayınıza ve tatil yapmak istediğiniz zamana bağlı olarak konaklayabileceğiniz onlarca değişik villa çeşitleri ile muhafazakar villaları mimari zevkinize göre kiralayabilirsiniz. Villa olarak yapıldığı için bahçe ve bahçe içerisinde havuz yer almaktadır. Havuzun etrafı korunaklı ve kapalı olduğu için rahatlıkla havuz keyfini çıkartabilirsiniz. Villa etrafı tamamen kapalı olduğu için muhafazakar ailelerin ilk tercihleri arasında yer almaktadır.

Sevdiklerinizle Güzel Vakit Geçireceğiniz Muhafazakar Villalar

Kiralama seçenekleri ile dilediğiniz zaman boyunca tatil yapabileceğiniz muhafazakar villa çeşitleri, özellikle Türkiye’de Antalya bölgesinde tercih edebilirsiniz. Firmamızın sunduğu villa çeşitlerini gözden geçirdiğinizde, ilk olarak kişi sayısını tercih etmiş olacaksınız. Çoğunlukla aile ile beraber tercih edeceğiniz villalarda 4 kişilik bir tercihte 2 yatak odası bulunurken, 6 kişilik tercihlerde 3 yatak odası bulunmaktadır.

Villalarda yatak odası adedi tercih edilmek ile beraber tuvalet, banyo, mutfak , havuz boyutu, villanın kaç kat olacağı, otopark olup olmadığı, jakuzinin bulunup bulunmadığı gibi birden fazla seçeneği de inceleyebilirsiniz. Bu sayede aile yapınız için en kullanışlı villa seçenekleriyle doğru bir rezervasyon sağlayabilirsiniz. 

Tatil süresinde asla rahatsızlık hissetmeyeceğiniz muhafazakar villalar çeşitleri bakımından özellikle bütçenize uygun bir biçimde, merkezi konumda ya da merkezden uzak sessiz bir konumda kiralayabilirsiniz. Dilediğiniz her an şehir merkezine kolayca giderek, ihtiyaçlarınızı karşılayacağınız, turistik yerlere ulaşabileceğiniz, plajlara ulaşabileceğiniz ve aynı zamanda deniz manzaralı veya doğa manzaralı seçimler yapabilirsiniz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış