familycouple
setuprateenter

Oymapınar Gölü Nerede? Nasıl Gidilir?

Oymapınar Gölü Nerede? Nasıl Gidilir?
Oymapınar Gölü Nerede? Nasıl Gidilir?

Oymapınar Gölü nerede? Oymapınar Gölüne nasıl gidilir? Oymapınar Gölü’nde gezilecek yerler nerelerdir? Oymapınar hakkında merak ettiğiniz ve öğrenmek istediğiniz her şeyi bu blog yazımızda bulabilirsiniz.

Oymapınar Gölü Nerededir?

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün söylediği gibi “Dünya’nın en güzel yeri Antalya’dır.” Bu sözü doğrulayan yerlerden biri olan Antalya’nın cennet ilçelerinden Manavgat ilçesine bağlı Oymapınar Gölüdür.

Antalya şehir merkezine yaklaşık olarak 93 kilometre uzaklıkta olan Oymapınar Gölü, Manavgat ilçe merkezine 22 kilometre uzaklıktadır.

Oymapınar Gölüne Nasıl Gidilir?

Manavgat Şelalesi yönünden kuzeye doğru gidildiğinde Oymapınar Barajı ile karşılaşacaksınız. Barajın sağ tarafına doğru çıkan yoldan karşımıza bir yol ayrımı gelecektir. Sol taraf barajın üstüne çıkmaktadır. Bu yer tehlikeli ve yasaktır. Sağ tarafı kullandığımızda ise karşımıza bir tünel çıkacaktır. Tünelin sonu Oymapınar Gölü seyir terasına çıkmaktadır.

Turkuaza yakın göl rengi, yemyeşil doğası ve gölün üzerinde bulunan tekneler muazzam bir manzara göstermektedir. Teknelerin gezi yaptığı bu bölgeye yeşil kanyon ismi verilmektedir.

Tüneli geçtikten sonra yola devam edersek Oymapınar Gölü üzerine yapılan tekne turlarına ulaşabilirsiniz. Altınbeşik mağaraları önünden gelen bu kısım tekne turları için bulunmaz bir güzellikte ve aynı zamanda insana huzur veren bir niteliği vardır.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış