familycouple
setuprateenter

Ortakent Nerede, Nasıl Gidilir?

Ortakent Nerede, Nasıl Gidilir?
Ortakent Nerede, Nasıl Gidilir?

Ortakent Nerededir? Ortakent’e nasıl gidilir? Ortakent hangi il sınırları içerisinde yer almaktadır? Ortakent ülkemizde hangi bölgede bulunmaktadır? Ortakent etrafında gezilecek yerler nerelerdir? Ortakent’in turistik açıdan önemi nedir? Ortakent hakkında merak ettiğiniz veya öğrenmek istediğiniz bütün sorularınızı sizler için cevaplandırıyoruz.

Ortakent Nerededir?

Muğla’nın Bodrum ilçesi sınırları içerisinde yer alan Ortakent, Bodrum’a bağlı olan bir mahalledir. Ortakent’in Bodrum ilçe merkeze olan uzaklığı yaklaşık olarak 10 kilometredir.

Ortakent, Bodrum Yarımadası’nın tam orta kısmında yer almaktadır. Bodrum Yarımadasına tatile geldiyseniz eğer mutlaka buraya yolunuz düşecektir. 1999 yıllarında Yahşi ile Ortakent köyleri birleşerek Ortakent ve Yahşi adını almıştır. Bodrum’un bir mahallesi olan Ortakent, kumlu plajı, narenciye ve sıcak denizi ile ünlü bir yerdir.

En uzun sahillerden birine sahip olan Bitez’den sonra Ortakent’te uzun bir sahile sahiptir. Ortakent’te bulunan Ortakent Yahşi Plajı’nın oldukça berrak ve temiz bir suyu vardır. Oldukça büyük ve geniş bir plaja sahip olan Ortakent’in denizinin suyu diğerlerine göre daha serindir.

Ortakent’e Nasıl Gidilir?

Ortakent’e uçak veya otobüs ile gitmek isteyenler için öncelikle Muğla şehrine ulaşım sağlamanız gerekmektedir. Ayrıca hava yolu ile Bodrum Milas havalimanına geldikten sonra burada toplu taşıma araçları ile Ortakent’e kısa sürede ulaşım sağlayabilirsiniz.

Ortakent, Bodrum’un son zamanlarda popüler hale gelen plajlarından birine sahiptir. Buraya gelerek burada aileniz ile birlikte güvenli bir şekilde tatil yapabilirsiniz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış