familycouple
setuprateenter

Orhaniye Nerede, Nasıl Gidilir?

Orhaniye Nerede, Nasıl Gidilir?
Orhaniye Nerede, Nasıl Gidilir?

Orhaniye nerededir? Orhaniye’ye nasıl gidilir? Orhaniye hangi ile sınırları içerisinde bulunmaktadır? Orhaniye ülkemizin hangi bölgesinde yer alır? Orhaniye’nin turistik açıdan önemi nedir? Orhaniye hakkında merak ettiğiniz veya öğrenmek istediğiniz bütün sorularınızı sizler için cevaplandırıyoruz.

Orhaniye Nerededir?

Muğla’nın Marmaris ilçesine bağlı bir belde olan Orhaniye, Akdeniz iklimi etkisinde yer alan şirin bir yerdir. Marmaris’e olan uzaklığı yaklaşık olarak 30 kilometre kadardır.

Hisarönü Körfezi’nin önemli turistik yerlerinden biri olan Orhaniye ayrıca yat demirleme bölgelerinden de biridir.

Marmaris yakınlarında bulunan Orhaniye, oldukça popüler bir yerdir. Aynı zamanda burası Kızkumu Plajı ile ünlü bir yerdir. Orhaniye’de yer alan turlar ile çevre koy ve adalara kolaylıkla gidip gezebilirsiniz. Bu çevrede yer alan Hisarönü, İnbükü ve Selimiye gibi muhteşem güzellikteki adaları ziyaret edebilirsiniz. Özellikle yat tutkunlarının daimi olarak gittiği Orhaniye Körfezi’nde yer alan Martı Marina’daki eski kilise kalıntılarını da görebilirsiniz.

Orhaniye çevresi çam ağaçları ile kaplı ve oldukça temiz bir yerdir. Ayrıca muhteşem el değmemiş doğası ile sizleri büyüleyecektir.

Orhaniye’ye Nasıl Gidilir?

Havayolu ile Orhaniye’ye gelmek isteyenler için buraya en yakın havalimanı Muğla Dalaman’da bulunan Dalaman Havalimanıdır. Burası Hisarönü’ne yaklaşık olarak 119 kilometre uzaklıktadır. Bilindiği üzere Dalaman Havalimanından ülkemizin hemen hemen her yerine direkt olarak uçuş yapılabilmektedir.

Dalaman Havalimanı’na iniş yapan tatilciler özel araç ile Orhaniye’ye yaklaşık olarak 1,5 saatte ulaşım sağlarlar.

Özel aracı olmayanlar toplu taşıma araçlarını kullanmak istediklerinde öncelik olarak Marmaris’e ulaşım sağlamaları gerekir. Havalimanından Marmaris’e giden havalimanı servislerini kullanabilirsiniz. Marmaris’e ulaşım sağladıktan sonra buradan yaklaşık her saat başı kalkan Orhaniye dolmuşlarına binerek kısa sürede buraya ulaşım sağlayabilirsiniz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış