familycouple
setuprateenter

Ören Plajı Nerede, Nasıl Gidilir?

Ören Plajı Nerede, Nasıl Gidilir?
Ören Plajı Nerede, Nasıl Gidilir?

Ören, Muğla'nın Milas ilçesine bağlı olan şirin bir mahalledir. Tatilde kafa dinlemek isteyenler için son derece ideal bir ortam sunmaktadır. Bilhassa, sakin ve insana huzur veren ortamı ile tatil yapmak isteyen kişilerin sıklıkla tercih ettiği bir yerdir. Ege Bölgesi’nde bulunan huzurlu ortamlar arasında yer almaktadır.

Milas’a gelen turistler tarafından en fazla ziyaret edilen yerler arasında bulunmaktadır. Plajı ziyaret eden kişileri, sahil boyunca sıralanan farklı renkli şemsiyeler, şezlonglar ve son derece temiz bir deniz karşılamaktadır. Denizi ve plajından söz edilecek olursa, deniz suyunun ısısı ılıktır. Denizdeki en büyük problem birden derinleşmesidir. Bilhassa çocuklu ailelerin bu konuda dikkatli olması gerekmektedir. Çocuklu ailelerin, çocukları ile beraber denize girmesi çok daha güvenli olacaktır.

Denizin suyu ılıktır fakat bazı yerlerde birden derin bir hal alması ve hem plajın hem de suyun içerisinin taşlık olması sebebi ile deniz ayakkabısının kullanılması yararlıdır. Denizin ve plajın tek kötü noktası budur. Ancak bu duruma rağmen hafta sonlarında insanlar plaja akın etmektedir.

Bu nedenden dolayı denizin keyfinin çıkarılması için hafta içi ziyaret edilmesi daha uygun olacaktır. Ören plajı ve sahilinde, rüzgâr bazı zamanlarda ziyaretçilere zor anlar yaşatmaktadır. Ancak rüzgâr sörfü ve yamaç paraşütü yapmak isteyen kişiler için ideal ortamı sunmaktadır.

Ören Plajı’nda diğer plajlara örnek olacak nitelikte bir durum söz konusudur. Plajın son kısmına, liman bölgesine engelli bireylerin denize girmesini rahat bir hale getirmek amacıyla bir rampa yapılmıştır. Bu rampa sayesinde engelli bireyler denize rahatlıkla girebilmektedir. Plajda şemsiye, şezlong ve soyunma kabinleri mevcuttur. Ayrıca engelli bireylerin soyunması içinde yerler ve onlar için kurulan çadırlar bulunmaktadır.

Ören Plajı’na Nasıl Gidilir?

Milas ilçesinden Ören Plajı’nı ziyaret edecek kişiler, Beçin yolunu izleyerek, Milas-Ören yolu boyunca yaklaşık olarak 40 kilometre ilerledikten sonra ulaşım sağlayabilirler. Milas’a giden otobüsler her yarım saatte bir terminalden kalkmaktadır. Milas’a ulaşım sağlandıktan sonra ilçe merkezden kalkan dolmuşlar kullanılabilir. En yakın havaalanı, yaklaşık olarak 55 kilometre mesafedeki Bodrum-Milas Havalimanı’dır. Havalimanı ile Ören arası yaklaşık 1 saat 30 dakika kadar sürmektedir. Bodrumdan gelecek olan kişiler, mumcular yolunu izleyerek Mazı ve Çökertme yolundan devam edilerek ulaşılabilir.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış