familycouple
setuprateenter

Ören Nerede, Nasıl Gidilir?

Ören Nerede, Nasıl Gidilir?
Ören Nerede, Nasıl Gidilir?

Ören nerededir? Ören’e nasıl gidilir? Ören’de gezilecek yerler nerelerdir? Ören hangi il sınırları içerisinde yer almaktadır? Ören nerede bulunmaktadır? Ören’in özellikleri nelerdir? Ören’de gidilmesi gereken yerler nerelerdir? Ören hakkında merak ettiğiniz veya öğrenmek istediğiniz bütün sorularınızı sizler için cevaplandırıyoruz.

Ören Nerededir?

Ören, Muğla ilinin Milas ilçesi sınırları içerisinde yer almaktadır. Şirin bir mahalle içerisinde yer alan Ören, tatilde dinlenmek ve keyifli zaman geçirmek isteyenler için muhteşem bir yerdir.

Sakin ve şehrin gürültüsünden uzak bir yerde tatil yapmak isteyenlerin ilk duraklarından bir tanesi de Ören’dir.

Ören aynı zamanda Ege Bölgesinin köklü tatil merkezlerinden bir tanesidir. Çocuklu ailelerin rahatlıkla tatil yapacakları en güzel tatil köylerinden bir tanesidir. Buradaki denizin suyu oldukça ılıktır. Yalnız çocuklu ailelerin dikkat etmesi gereken tek önemli nokta suyun aniden derinleşmesidir. Onun haricinde mükemmel keyif geçirebileceğiniz eşsiz güzellikte bir yerdir.

Ören’de yer alan Ören plajının taşlık olması edeni ile gelen tatilcilerin yanlarında mutlaka deniz ayakkabısı getirmesi gerekmektedir.

Ören’e Nasıl Gidilir?

Muğla ilinin Milas ilçesi sınırları içerisinde yer alan Ören’e ulaşım sağlamak oldukça kolaydır.

Ören’e hava yolu ile kolaylıkla ulaşım sağlayabilirsiniz. Edremit Körfez Havaalanı’ndan Ören’e 20 veya 30 dakika içerisinde ulaşım sağlamanız mümkündür. Antalya üzerinden Ören’e ulaşım sağlamak isteyenler için Denizli, Akhisar ve Balıkesir üzerinden kolay bir şekilde ulaşım sağlayabilirsiniz. Bu yolu tercih etmek istemeyenler için Dikili ve Ayvalık yolunu takip ederek Ören’e ulaşım sağlayabilirsiniz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış