familycouple
setuprateenter

Orak Adası Nerede, Nasıl Gidilir?

Orak Adası Nerede, Nasıl Gidilir?
Orak Adası Nerede, Nasıl Gidilir?

Orak Adası nerededir? Orak Adasına nasıl gidilir? Orak Adası hangi ile sınırları içerisinde yer almaktadır? Orak Adası ülkemizde hangi bölgede bulunmaktadır? Orak Adasının turistik açıdan önemi nedir? Orak Adası etrafında gezilecek yerler nerelerdir? Orak Adası hakkında merak ettiğiniz veya öğrenmek istediğiniz bütün sorularınızı sizler için cevaplandırıyoruz.

Orak Adası Nerededir?

Muğla’nın Bodrum ilçesi sınırları içerisinde yer alan Orak Adası, Bodrum’un doğusunda yer almaktadır. Bodrum’a ortalama uzaklığı 16 kilometre civarında olan Orak Adası, oldukça popüler bir yerdir. Bu adanın ucu orak şeklinde olduğu için adı Orak Adası olarak anılmaktadır.

Orak Adası aynı zamanda Bodrum’un en önemli Mavi Yolculuk güzergahları arasında yer almaktadır. Her yıl binlerce yerli ve yabancı turist ağırlamaktadır.

Orak Adası’nın denizi oldukça mavidir. Ayrıca denizi cam gibi ve tertemizdir. Bu nedenle Orak Adası Bodrum’un Maldivleri olarak anılmaktadır. Orak Adası’nın denizinin dibi cam gibi görünmektedir. Denizi pırıl pırıl ve cam gibidir. Özellikle burası dalış sporları ile ilgilenenler için uygun bir yerdir.

Orak Adası’nda gezintiye çıkan teknecilerin aynı zamanda burada Caretta Carettalarında yaşadığını söylemektedir. Bu adanın denizi o kadar temiz ki deniz içerisindeki canlıları rahatlıkla görmeniz mümkündür. Orak Adasına gittiğiniz zaman Caretta Carettaları da görmeniz mümkündür. Tekne ile gelenler için teknelerin sığınabileceği koyda mevcuttur. Bu nedenle mavi tekne turlarının sıkça uğrak yerleri arasında yer almaktadır.

Orak Adasına Nasıl Gidilir?

Muğla’nın Bodrum ilçesi sınırları içerisinde yer alan Orak Adası’nın Bodrum merkeze olan uzaklığı 16 kilometre civarındadır. Orak Adasına tekne ile ulaşım sağlamak mümkündür.

Tekne ile buraya ulaşım sağlamak isteyenler Bodrum Yolcu Limandan kalkan turları tercih edebilirler.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış