familycouple
setuprateenter

Nazilli Nerede, Nasıl Gidilir?

Nazilli Nerede, Nasıl Gidilir?
Nazilli Nerede, Nasıl Gidilir?

Nazilli nerededir? Nazilli’ye nasıl gidilir? Nazilli hangi il sınırları içerisinde yer almaktadır? Nazilli ülkemizde hangi bölgede bulunmaktadır? Nazilli etrafında gezilecek yerler nerelerdir? Nazilli’nin turistik açıdan önemi nedir? Nazilli’nin özellikleri nelerdir? Nazilli’nin tarihçesi nedir? Nazilli hakkında merak ettiğiniz veya öğrenmek istediğiniz bütün sorularınızı sizler için cevaplandırıyoruz.

Nazilli Nerededir?

Nazilli, ülkemizin en kalabalık yerleşim yerlerinden bir tanesidir. Aydın ilinin ilçesi olan Nazilli’nin Aydın il merkezine olan uzaklığı yaklaşık olarak 24 kilometre civarındadır. Batı Anadolu Menderes Ovası’nın kuzey bölgesinde yer alan Nazilli, Aydın Dağları’na sırtını dayamıştır. Nazilli’nin asıl adı Luwi dilinden gelmiş Ana Tanrıça Köyünün Geçidi anlamını taşıyan Nassila’dan gelmektedir.

Nazilli’ye Manisa, İzmir, Muğla ve Denizli’den kolaylıkla ulaşım sağlayabilirsiniz. Ülkemizin Ege Bölgesinde yer alan Nazilli, Farklı geleneksel ve kültürel ögeleri yansıtan bir ilçedir.

Nazilli’nin tarihçesi oldukça eskidir. Buranın yüzey şekli dağlık ve ovalıktır. Aydın ilinin doğu bölgesinde yer alan Nazilli, Akdeniz iklimine sahiptir. Yaz ayları burada sıcak ve kurak geçmektedir. Kışları ise ılık ve bol yağışlıdır.

Nazilli’ye Nasıl Gidilir?

Nazilli, Aydın ilinin ilçesidir. Denizli ve Aydın illeri arasında yer alan Nazilli, Muğla ve Manisa’nın ilçelerine de yakın bir konumdadır. Ulaşım açısından farklı ulaşım yolları ile buraya kısa sürede ulaşım sağlayabilirsiniz. Aydın ilinden Nazilli’ye gelebilmeniz için Aydın Otogarından kalkan otobüsleri kullanarak kısa sürede buraya ulaşım sağlayabilirsiniz.

Nazilli’nin Aydın iline olan uzaklığı yaklaşık olarak 24 kilometre civarındadır. Havayolu ile ulaşım sağlamak isteyenler İzmir Adnan Menderes Havalimanından kısa sürede buraya ulaşım sağlayabilirler.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış