familycouple
setuprateenter

Nagidos Antik Kenti Nerede, Nasıl Gidilir?

Nagidos Antik Kenti Nerede, Nasıl Gidilir?
Nagidos Antik Kenti Nerede, Nasıl Gidilir?

Nagidos Antik Kenti nerededir? Nagidos Antik Kenti’ne nasıl gidilir? Nagidos Antik Kenti hangi il sınırları içerisinde yer almaktadır? Nagidos Antik Kenti etrafında gezilecek yerler nerelerdir? Nagidos Antik Kenti’nin turistik açıdan önemi nedir? Nagidos Antik Kenti ülkemizde hangi bölgede yer almaktadır? Nagidos Antik Kenti’nin özellikleri nelerdir? Nagidos Antik Kenti içerisindeki tarihi kalıntılar nelerdir? Nagidos Antik Kenti hakkında merak ettiğiniz veya öğrenmek istediğiniz bütün sorularınızı sizler için cevaplandırıyoruz.

Nagidos Antik Kenti Nerededir?

Nagidos Antik Kenti, Anadolu’da pek çok medeniyete ev sahipliği yapmış olan önemli bir antik şehirdir. Mersin ili sınırları içerisinde yer alan Nagidos Antik Kenti, Mersin’in Bozyazı ilçesinde bulunmaktadır. Nagidos Antik Kenti, Anamur’un 10 kilometre doğusunda yer alan Nagidos Antik Kenti, Orta Dağlık Kilikya’da konumlanan Nagidos Antik Kenti, bölgenin en eski kentlerinden bir tanesidir.

Nagidos Antik Kenti’nin Mersin kent merkezine olan uzaklığı yaklaşık olarak 200 kilometre civarındadır. Bozyazı ilçesi sınırları içerisinde yer alan Nagidos Antik Kenti, göz alıcı bir güzelliğe sahiptir. Alınan kaynaklara göre Nagidos Antik Kenti, milattan önce yedinci yüzyılda kurulmuştur. Burayı 12 iyon kolonisinden olan büyük bir deniz gücüne sahip olan Samos kurmuştur.

Nagidos Antik Kenti’ne Nasıl Gidilir?

Mersin’in Bozyazı ilçesinde yer alan Nagidos Antik Kenti’ne gidebilmek için öncelikle Mersin Antalya karayolunu kullanmanız gerekmektedir. Bu bölgeye şehir dışından gelmeyi düşünen pek çok ziyaretçi bulunmaktadır. Mersin otogarından Bozyazı’ya kalkan otobüsler ile kısa sürede buraya ulaşım sağlayabilirsiniz.

Bozyazı ilçesine en yakın olan havalimanından da buraya kısa sürede ulaşım sağlayabilirsiniz. Bozyazı ilçesine yakın olan havalimanı ise Gazipaşa’dır.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış