familycouple
setuprateenter

Muhteşem ve Unutulmaz Bir Tatil

Muhteşem ve Unutulmaz Bir Tatil
Muhteşem ve Unutulmaz Bir Tatil

 

Aileniz ve dostlarınızla yaşayacağınız muhteşem bir tatilin adresi olan kiralık villalar, konfor ve huzur için sizleri bekliyor. Yüksek kapasiteli konaklama olanağı sunan bu villalar, otellerin tersine, konforlu bir atmosfer sunuyor. Her kitleden tatilciye hitap eden kiralık villalar, zengin alternatifleri ile her tatil tutkununun gönlünü fethetmektedir.

Arkadaş toplulukları, balayı çiftleri ve günübirlik tatil arzu edenler için bulunmaz bir imkan niteliğindedir. Muhafazakar bir yaşam tarzına sahip olabilirsiniz. İnancınıza uygun kiralık villalar sizin ve ailenizin mahremiyetine özen gösteriyor.

Villaların etrafı kapalı olduğu için yabancıları ve istenmeyen bakışları sizden sürekli uzak tutar. Bunun sonucunda gizliliğiniz maksimum seviyede korunmaktadır. Kapatılan villalar hiçbir biçimde bölgenin tabiat güzelliklerinden sizi alıkoymaz. Hatta doğa ile iç içe bulunan kiralık villalar doğal yapısı sayesinde sizi kendiliğinden çevreden korur.

Doğa ile baş başa bir villa kiraladığınızda hem yazın bunaltıcı sıcağını yaşamaz hem de istediğiniz mahremiyeti yaşayabilirsiniz. Bütün bunların yanında denize sıfır ve deniz manzaralı villalarda ülkemizin en güzel bölgelerinde yerini almış durumda. Birçok tatilci henüz sezon başlamadan erken rezervasyon yapmış durumda.

Ferah ve Konforlu Kiralık Villalar

Kiralık villalar, konukların en çok dikkat ettiği titizlikten de başarı ile geçiyor. Tam bir temizlik ile hijyen oluşturulan villalar, sizi bol güneş ve oksijenle karşılayarak yüzünüzde tebessüm oluşturuyor. Kiralık villalar da eşya yönünden de eksik bulunmamaktadır. Mutfak gereçlerinden oturma takımlarına kadar istediğiniz her şey elinizin altında yer alıyor.

Özel havuzlu ve teraslı bu yapılar hem estetik hem de fonksiyoneldir. Zevkine uygun alternatiflerle sizi ağırladığı gibi sayısız manzara imkanıyla tatilinizi iyi geçirmenizde yardımcı oluyor. Ülkemizin cennet bölgelerinde, bir fotoğraftan çıkmış güzelliğiyle herkesi büyülemekte fazlasıyla iddialı yapılardır. Kahve sohbetleri, gece yıldızları izleme, gün içinde havuz keyfini sonuna kadar yaşayabileceksiniz. Yapmanız gereken tek şey bizlerle iletişime geçerek ihtiyacınız olan villayı kiralamak.

Yalnızca Size Özel Villalar

Bütün kiralık villalar yapılan araştırmalara ve trendlere göre dekore edilmiştir. Dünyada ve ülkemizde en fazla tercih gören villaların özellikleri, yaratıcı mimarlar tarafından özgün bir biçimde tasarlanarak yerlerini almış durumda. Bu sebeple her villa sizi kararsız bıraksa da birini mutlaka tercih edeceksiniz. Unutulmaz bir tatil yaşamanız ve sosyal ihtiyaçlarınızı karşılamak için merkeze yakın villaları tercih ederek, gece hayatının tempolu güzelliğinden de faydalanabilirsiniz. Kiralık villalar hakkında bilgi almak ve erken rezervasyon yaptırmak için bizlerle iletişime geçebilirsiniz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış