familycouple
setuprateenter

Muhafazakar Villa Seçenekleri İle Muhteşem Bir Tatil

Muhafazakar Villa Seçenekleri İle Muhteşem Bir Tatil
Muhafazakar Villa Seçenekleri İle Muhteşem Bir Tatil

Yoğun iş maratonu, hayat stresi, ekonomik stres gibi pek çok değişik noktayı göz önünde bulunduracak olursak tatil yaşamak elbette herkesin en temel haklarından bir tanesidir. Fakat iyi bir tatil yaşamak ve hiçbir biçimde rahatsız edilmeden sakin bir tatil geçirmek en güzelidir. Özellikle muhafazakar yapıya sahip olan aileler de konaklama temel problemlerden bir tanesidir. İşte bu problemin çözümünü ortadan kaldırmak için muhafazakar villa alternatifleri en doğru konaklama seçenekleri arasında bulunmaktadır.

Günümüzde giderek yükselen bir şekilde bu tür villa seçimleri ile konaklama olanağı elde edilmektedir. Pek çok aile özellikle Antalya, Kaş ve Kalkan gibi bölgelerde tatil yapma imkanı elde etmektedir. Her ne kadar günümüzde muhafazakar yapılı oteller ve pansiyonlar bulunsa da muhafazakar villa alternatifleri ayrı bir yere sahip olmaktadır. Çünkü tamamen Villa Durağı firması tarafından size özel bir biçimde döşenmiş, havuz ve bahçe gibi olanakları bulunan muhafazakar villalar tıpkı evinizdeki gibi rahat bir tatil için de özel biçimde dekore edilmektedir.

Rahat ve Konforlu Kiralık Muhafazakar Villa

Ev ortamı kadar rahat ve konforlu bir biçimde döşenmiş, aynı zamanda da lüks özelliklere sahip olan bir muhafazakar villa kiralamanız sayesinde istediğiniz süre konforlu bir tatil yaşayabilirsiniz. Dilerseniz bir hafta, dilerseniz 15 gün veya 1 ay gibi bir süre ile kiraladığınız muhafazakar villalarda her gün havuzun keyfi çıkarabilirsiniz. Ayrıca rahatlıkla denize ulaşabilir, deniz manzarası ve doğa manzarasının eşsiz sefasını yaşayabilirsiniz.

Şehir merkezine çok yakın konumda bulunan muhafazakar villa alternatifleri, özellikle alışverişleriniz, günlük seyahatleriniz, plaj kullanımı veya akşamları yapacağınız yürüyüşler gibi pek çok imkanı daha kolay bir duruma getirmektedir. Kişi sayısına göre 2 kişilik, 4 kişilik, 6 kişilik hatta 10 kişilik konaklama olanağı sağlayan muhafazakar villalar tatil için mükemmeldir. Ayrıca ek olarak dilerseniz jakuzi dilerseniz iç havuz isterseniz barbekü gibi pek çok farklı olanağı elde ederek unutulmaz bir tatil yaşayabilirsiniz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış