familycouple
setuprateenter

Muhafazakar Villa ile Güzel Anılara İmza Atın

Muhafazakar Villa ile Güzel Anılara İmza Atın
Muhafazakar Villa ile Güzel Anılara İmza Atın

Ülkemizin toplum yapısı gözden geçirildiğinde, büyük oranda muhafazakar bir toplum yapısı ile karşılaşıldığı için tatil beldelerinde de bu yapıya uygun yeni seçenekler ön plana çıkmaktadır. Bu sebepten dolayı tercih edebileceğiniz muhafazakar villalar, muhafazakar bir hayat süren ailelerin tatillerini daha huzurlu bir şekilde geçirmesini sağlar.

Özel bir yapıda inşa edilen muhafazakar villa seçenekleri sayesinde bir yanda havuz keyfi yaşayabilir diğer bir yandan deniz, kum ve manzarasının keyfini yaşayabilirsiniz. Bugün firmanın sağladığı lokasyonlar içerisinde özellikle Kaş, Kalkan ve Fethiye gibi birçok bölgede bu villa seçeneklerine ulaşmak mümkündür. Muhafazakar villa seçenekleri ve doğa manzarasının muhteşem görkemi ile tatilinizi daha keyifli bir hale dönüştürebilirsiniz.

En Çok Tercih Edilen Muhafazakar Villa Modelleri

İnşa edilen muhafazakar villa modellerine bakıldığında, en önemli özellikleri olarak gayet kullanışlı ve kolay bir yapıya sahip olmaları ile dikkat çekmektedir. Zira genellikle her villa kendine ait bir havuza sahip olurken, bu havuz çevresinde dışarıdan içerisinin görülmeyeceği bir şekilde korunaklı bir yapı yer almaktadır. Yani aileniz ya da siz havuzun keyfini çıkartırken, çevre villalardan veya başka noktalardan evinizin ve havuzunuzun görülme imkanı bulunmamaktadır. Bu özelliğinden dolayı hiçbir rahatsızlık hissetmeden ve muhafazakar yapınıza uygun olarak havuz ve tatil keyfinizi doyasıya yaşayabilirsiniz.

Tatilciler için inşa edilen muhafazakar villalar içerisinde mutfak, oturma odası, salon, tuvalet ile klasik bir ev yapısı yer almaktadır. Ayrıca tercih ettiğiniz her villada kullanıcı sayısına uygun oda sayısı net olarak söylenmektedir. Mesela, 2 kişilik bir tatil için tek yatak odalı bir villa kiralayabileceğiniz gibi 6 kişilik bir tatil için 3 yatak odalı bir villada kiralayabilirsiniz. Oda sayısı ve tercihi tamamen siz tatilcilerin istekleri üzerine sunulmaktadır.

Havuz, bahçe ve odalar ile beraber tam bir ev yapısı oluşturan muhafazakar villa seçenekleri içerisinde ihtiyacınız olacak bütün eşyalar da eksiksiz yer almaktadır. Balayı tatilleri, yaz tatilleri ve ailenizle geçireceğiniz hafta sonu kaçamakları gibi birden fazla farklı seçenekte ön plana çıkan muhafazakar villa çeşitleri için kategorimizde yer alan fotoğrafları, bütün avantajları, yapısı ve çevresini rahatlıkla inceleyebilirsiniz. 

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış