familycouple
setuprateenter

Muhafazakar Çiftlere Özel, Korunaklı Balayı Villası

Muhafazakar Çiftlere Özel, Korunaklı Balayı Villası
Muhafazakar Çiftlere Özel, Korunaklı Balayı Villası

Balayı, çiftlerin ömürlerinde bir kez yaşayabilecekleri en özel dönemdir. Bu sebeple bu özel günleri stressiz, rahat ve huzurlu geçirmeleri için konaklama adına yapacakları tercihe önem vermeleri gerekir. Bu manada balayında tatil için tercih edilebilecek en iyi seçenek muhafazakar balayı villaları olarak karşımıza çıkmaktadır. Romantizmin ve rahatlığın ön plana çıktığı balayı villaları sayesinde yeni evlenen çiftler, hayallerindeki balayı tatilinin keyfini çıkartabilmektedirler.

Ülkemizin doğa ve tarihi güzellikleri ile hemen her mevsim balayı tatili yapılabilecek birçok tatil merkezi yer almaktadır. Bu tatil bölgelerinde ise her zevke ve beklentiye uygun kiralık balayı villa seçenekleri mevcuttur. Eğer sizler de gelecekte çocuklarınıza anlatabileceğiniz muhteşem ve unutulmaz bir balayı deneyimi yaşamak istiyorsanız, balayı villalarını kiralayabilirsiniz.

Havuzu Korunaklı Balayı Villalarında Eşsiz Bir Balayı

Havuzu korunaklı villa olarak da isimlendirilen balayı villaları, her detay en ince ayrıntısına kadar düşünülerek inşa edilen villalardır. Manzaradan, bahçeye, mobilyalarından havuzuna kadar her şeyin özenle ve titizlikle tasarlandığı bu kiralık villalarda balayı tatili geçirmek bir ayrıcalıktır.

Kiralık balayı villaları 2 kişilik, 4 kişilik, 8 kişilik ya da 10 kişilik kapasiteler ile balayı çiftlerine sunulmaktadır. Çiftler isterse baş başa bir tatil için 2 kişi kapasiteli villalarda balayı geçirebilirler. Ancak tatilleri esnasında zaman zaman arkadaşlarını veya sevdiklerini misafir etmek isteyenler ise, daha yüksek kapasiteli villaları tercih edebilirler. Balayı villaları içerisinde herkese yetecek kadar oda, banyo ve tuvalet bulunmaktadır.

Balayı villaları içerisinde yeni evli bireylerin rahatlığını ve romantik dakikalar geçirmelerine neden olacak birçok lüks özellik bulunmaktadır. Bunlar içerisinde ısıtmalı ve korunaklı havuzlar da bulunmaktadır. Özellikle muhafazakar çiftler için havuzda zaman geçirirken dışarıdan yabancı gözlere maruz kalmamak oldukça önemlidir. Korunaklı havuzlar da bu avantajından dolayı oldukça önemlidir.

Kiralık balayı villaları içerisinde çoğunlukla jakuzi de bulunmaktadır. Jakuziler, özellikle de balayı çiftlerinin kalacakları yerlerde aradıkları özellikler içerisinde yer alır. Bu manada balayınızda romantik dakikalar, saatler ve günler geçirmek için jakuzili villa kiralayabilirsiniz. Böylelikle baş başa ve unutamayacağınız bir balayı deneyimi yaşama şansı bulmuş olursunuz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış