familycouple
setuprateenter

Muhafazakar Aileler için İslami Villa

Muhafazakar Aileler için İslami Villa
Muhafazakar Aileler için İslami Villa

Muhafazakar aileler çoğunlukla tatil yaparken hem rahat bir şekilde ibadetlerini yapabilmek istiyor, hem de yabancı gözlerden uzak aileleriyle huzurlu bir tatil yapmak istiyorlar. Bu iki özelliği size bir arada sunan muhafazakar villa seçenekleri ile unutulmaz bir tatil fırsatı yakalayacaksınız. Muhafazakar villa seçenekleri hem huzuru hem de güzel bir tatili bir arada yaşamanızı sağlıyor. Sizlerde tüm yılın stresini ve yorgunluğu atmak isterseniz tatil listenize muhafazakar villaları da ekleyebilirsiniz.

Muhafazakar Tatil

Muhafazakar villa tatili sayesinde ailenizi dışardan yabancı kimselerin görmesine ve yaşadığınız tatili kimsenin bilmesine izin vermemek için yüksek duvarlarla etrafı çevrilmiştir. Evinizdeki huzurlu aile ortamını Kaş, Kalkan ve Fethiye gibi doğa harikası bölgelere taşımış olursunuz. Yabancı bakışlardan rahatsız olmadan kendinize ait bir villa da harika doğa manzarasında vakit geçirebilirsiniz. 

Muhafazakar villa çoğunlukla İslami inançlara uygun bir biçimde tatil yapmak isteyen aileler ve yeni evli çiftler tarafından tercih ediliyor. Bunun yanı sıra dış çevreye karşı korunaklı olan muhafazakar villa seçenekleri gözlerden uzak bir tatil yapmak isteyen bireyler tarafından da tercih edilebiliyor.

Muhafazakar villa seçeneklerinde çoğunlukla tatil yaptığınız alanın duvarları dışarıdan görülmeyi engelleyecek biçimde yapılmıştır. Fetiye, Kaş ve Kalkan bölgelerinde tepelik coğrafyadan da faydalanarak sıralanmış villalar görebilirsiniz. Yüksek duvarların yeterli olmadığı durumlarda perde sistemleri ve branda teknolojileri tercih edilmektedir. Bu villaların dizaynı tamamen dış dünyayla bağlantıyı kesmeye yönelik olduğundan, böyle bir dizaynla özel olarak tasarlanmıştır. Bu durumlar düşünülerek baştan hesaplamalar yapılarak inşa edilmiştir.

Ramazan Ayı için Kiralık Villa

Ramazan Ayı için muhafazakar villa tatili yapabilirsiniz. Fethiye, Kalkan, ve Kaş bölgesindeki eşsiz doğa manzarası ile orucunuzu açabilirsiniz. Tamamen size ait bir mekan olduğundan villanızda ramazan heyecanınızı tüm ailenizle yaşayabilirsiniz. Evinizde yaşadığın ramazan ayından farklı ve özel bir ramazan ayı geçirmek için muhafazakar villaları tercih edebilirsiniz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış