familycouple
setuprateenter

Mordoğan Nerede, Nasıl Gidilir?

Mordoğan Nerede, Nasıl Gidilir?
Mordoğan Nerede, Nasıl Gidilir?

Mordoğan İzmir il sınırları içerisindedir. Karaburun ilçesine bağlı, Karaburun Yarımadasının sağ tarafında bulunan Uzunada’nın karşısındaki Mordoğan çok şirin bir kasabadır. Mordoğan’a gitmek istediğinizde pek çok alternatif arasından seçim yaparak ulaşım sağlayabilirsiniz.

İzmir’in Karaburun ilçesindeki tatil kasabası olan Mordoğan, ziyaret edilmesi gereken yerlerden bir tanesidir. Karaburun’un sakin yapısına kıyasla çok hareketli bir balıkçı kasabası olan Mordoğan, Karaburun Yarımadası’nın hem kuzey hem de güney yönüne doğru uzanan dağların etek kısımlarındadır.

İzmir’in Karaburun ilçesine 20 km uzaklıkta yer alan Mordoğan da pek çok gece kulübü ve eğlence mekanı mevcuttur. Liman alanında da çok sayıda restoran ve kafe barındıran Mordoğan, ziyaretçilerini doğal güzellikleri ile büyülemektedir.

Mordoğan sahip olduğu plajları ve doğal güzellikleri ile popüler mekanlardandır. Çatalkaya, Ayıbalığı kayalıkları, Ayıbalığı plajı ve Ardıç Plajı ile ünlü Mordoğan, amatör balıkçılarında uğrak mekanlarındandır. Turizmin gözdesi İzmir’in Karaburun ilçesine bağlı Mordoğan beldesi 70 çeşit mor çiçeği ile de bilinmektedir.

Bu belde, Karaburun da Uzunada’nın tam karşısında yer aldığı için, buraya ulaşmak için ilk önce Karaburun’a gelmeniz gerekmektedir. Karaburun ilçesinden hareket eden servisleri kullanarak Mordoğan’a çok kolay bir şekilde ulaşım sağlayabilirsiniz.

Mordoğan beldesi, İzmir merkeze 80 km, Karaburun’a ise 20 km mesefada bulunmaktadır.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış