familycouple
setuprateenter

Milas Nerede, Nasıl Gidilir?

Milas Nerede, Nasıl Gidilir?
Milas Nerede, Nasıl Gidilir?

Milas nerededir? Milas’a nasıl gidilir? Milas hangi il sınırları içerisinde yer almaktadır? Milas ülkemizde hangi bölgede yer alır? Milas etrafında gezilecek yerler nerelerdir? Milas’ın turistik açıdan önemi nedir? Milas hakkında aklınıza gelen veya merak ettiğiniz bütün sorularınızı sizler için cevaplandırıyoruz.

Milas Nerededir?

Muğla ilinin ilçesi olan Milas’ın Muğla merkeze olan uzaklığı yaklaşık olarak 65 kilometre civarındadır. Milas’a Muğla’dan araçla ile ulaşım yaklaşık olarak 1 saat kadar sürmektedir.

Muhteşem ve göz alıcı güzelliği ile özellikle turistlerin dikkatini çeken Milas, tarihi yönden de oldukça zengindir.

Milas özellikle kültürel miras olarak öne çıkmaktadır. Ülkemizin en özel sahil kentleri arasında yer alan Milas, sahip olduğu güzellikleri ve tarihi kalıntıları ile gezilip görülmesi gereken yerler arasındadır. Milas’ta gezebileceğiniz Gümüşkesen Anıtı, Milas Müzesi, Milas Ağa Camii, Çöllüoğlu Hanı, Baltalı Kapı ve Su Kemerleri, Gökçeler Kanyonu ve Beçin Kalesi gibi daha pek çok yer bulunmaktadır.

Milas’ın aynı zamanda pek çok farklı bölgesinde muhteşem plaj ve koyları bulunmaktadır. Her yıl düzenli olarak yerli ve yabancı turistlerin akınına uğrayan Milas, en önemli sahil kentlerinden bir tanesidir.

Milas’a Nasıl Gidilir?

Muğla ilinin ilçesi olan Milas, merkeze yaklaşık olarak 65 kilometre uzaklıktadır. İstanbul’dan Milas’a gelmek isteyenler yaklaşık olarak 10 saatlik bir yolculuğun ardından buraya ulaşım sağlayabilir.

Aydın üzerinden Milas’a gelmek isteyenler 95 kilometrelik bir yol ardından buraya ulaşım sağlayabilirler.

Türkiye’nin en uzak noktasından Milas’a ulaşım sağlamak isteyenler için en doğru yol seçeneği havayoludur. Havayolu ile Milas’a kısa sürede gelebilirsiniz. Milas ve Bodrum arasında yer alan havalimanı sayesinde oldukça konforlu bir yolculuğun ardından güzel bir tatil yapabilirsiniz. Bu havalimanının Milas’a olan uzaklığı 15 kilometredir.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış