familycouple
setuprateenter

Meteor Koyu Nerede, Nasıl Gidilir?

Meteor Koyu Nerede, Nasıl Gidilir?
Meteor Koyu Nerede, Nasıl Gidilir?

Meteor Koyu nerededir? Meteor Koyu’na nasıl gidilir? Meteor Koyu hangi ile sınırları içerisinde yer almaktadır? Meteor Koyu ülkemizde hangi bölgede bulunmaktadır? Meteor Koyu’nun turistik açıdan önemi nedir? Meteor Koyu etrafında gezilecek yerler nerelerdir? Meteor Koyu hakkında merak ettiğiniz veya öğrenmek istediğiniz bütün sorularınızı sizler için cevaplandırıyoruz.

Meteor Koyu Nerededir?

Bodrum ilimiz sınırları arasında yer alan Meteor Çukuru koyu, Karaada’da bulunmaktadır. Meteor Çukuru Koyu ‘na araç ile ulaşım kesinlikle söz konusu değildir. Meteor Koyu’na deniz yolunu kullanarak günlük kiralık tekneler ile kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Eşsiz görünüme sahip Meteor koyuna kendi özel teknenizle de ulaşım sağlayabilirsiniz.

Yerli ve yabancı tatilcilerin rağbet ettiği Meteor koyundaki deniz fazlası ile temiz ve berraktır. Bodrum ilimizin gözbebeği gibi olan Meteor Koyu’na ulaşım zor olduğu için çok kalabalık değildir. Sessiz, sakin ve unutulmaz bir tatil deneyimi yaşamak isteyenler için Meteor Koyu mükemmel bir yerdir.

Meteor Koyu’na ulaşım diğer alternatiflerine kıyasla çok zordur. Ulaşımın zor olması veya tek yol olması büyüleyici koyu kirlenmekten uzak tutmuştur. Berrak turkuaz suyu ve adını aldığı meteor çukuru ile adrenalin tutkunları için vazgeçilmez olan Meteor koyu, Bodrum’un en güzel koylarındandır.

Meteor Koyu’na Nasıl Gidilir?

Muğla’nın Bodrum ilçesi sınırları içerisinde yer alan Meteor Koyu’na gidebilmek için öncelikle Bodrum merkeze gelmeniz gerekmektedir. Karaada sınırlarında bulunan Meteor Koyu’na araç ile gitmeniz mümkün değildir.

Meteor Koyu’na gidebilmek için günlük kiralanabilen tekneleri kiralayarak kısa sürede ulaşım sağlayabilirsiniz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış