familycouple
setuprateenter

Mazıköy Nerede, Nasıl Gidilir?

Mazıköy Nerede, Nasıl Gidilir?
Mazıköy Nerede, Nasıl Gidilir?

Mazıköy nerededir? Mazıköy’e nasıl gidilir? Mazıköy hangi ile sınırları içerisinde yer almaktadır? Mazıköy ülkemizde hangi bölgede bulunmaktadır? Mazıköy etrafında gezilecek yerler nerelerdir? Mazıköy’ün turistik açıdan önemi nedir? Mazıköyü Plajı nerededir? Mazıköyü Sahili nerededir? Mazıköyü hakkında merak ettiğiniz veya öğrenmek istediğiniz bütün sorularınızı sizler için cevaplandırıyoruz.

Mazıköy Nerededir?

Bodrum ve Milas ilçe sınırları içerisinde yer alan Mazıköyü, muazzam bir güzelliğe sahiptir. Bakir doğası ve el değmemiş ormanı ile adeta huzur saçan bir yerdir. Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı bir mahalle olan Mazıköyü, oldukça huzurlu bir tatil köyüdür. Mazıköy’ün Muğla merkeze olan uzaklığı 136 kilometredir. Bodrum merkeze olan uzaklığı ise 45 kilometre civarındadır.

Gökova Körfezinin kuzey kıyısının tam orta kısmında yer alan Mazıköyü, Karyalılardan günümüze kadar ulaşan bir kasabadır. Sessiz ve güzel bakir bir cennet olan Mazıköyü, tertemiz berrak suyu ve kumsalı ile görülmeye değer bir yerdir.

Mazıköy’e Nasıl Gidilir?

Mazıköy’e kara yolu gidecekler için Milas Bodrum yolunun yaklaşık 30 kilometre ilerisinde Güvercinlik Beldesinden Mumcular sapağından sola dönerek Mumcular Beldesine doğru gidiniz. Mumcular merkezinde bulunan ana kavşakta bulunan tabelada Mazıköy yazısını gördükten sonra tabelayı takip ederek kısa sürede buraya ulaşım sağlayabilirsiniz.

Mazıköyün havaalanına olan uzaklığı 50 kilometredir. Otobüsler gelmek isteyenler için Bodrum ilçe merkezinden kalkan Mazıköyü minibüslerine binerek bu eşsiz güzellikteki köye ulaşım sağlayabilirler.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış