familycouple
setuprateenter

Marmaris Kalesi Nerede, Nasıl Gidilir?

Marmaris Kalesi Nerede, Nasıl Gidilir?
Marmaris Kalesi Nerede, Nasıl Gidilir?

Marmaris Kalesi nerededir? Marmaris Kalesine nasıl gidilir? Marmaris Kalesi’nde gezilecek yerler nerelerdir? Marmaris Kalesi’nin tarihçesi nedir? Marmaris Kalesi’nin önemi nedir? Marmaris Kalesi hakkında öğrenmek istediğiniz ve merak ettiğiniz bütün sorularınızı sizler için cevaplandırıyoruz.

Marmaris Kalesi Nerededir?

Marmaris, Muğla’nın en önemli turistik ve tatil beldesi olan bir yeridir. Marmaris Kalesi ise Marmaris sınırları içerisinde yer almaktadır. Marmaris ve Marmaris Kalesi görülmeye değer bir güzelliktedir.

Marmaris Kalesi, ilk iyonlar döneminde inşa edilmiştir. Şuan günümüzdeki şeklini ise Kanuni Sultan Süleyman ve Büyük İskender döneminde almıştır.

Marmaris Kalesi, 1991 yılında restore edilmiştir. Marmaris Kalesi içerisinde iki tane arkeolojik salon bulunmaktadır. Ayrıca bir tane de etnografya salonu, depo ve sanat galerisi bulunmaktadır.

Marmaris Kalesine Nasıl Gidilir?

Muğla’nın Marmaris ilçesinde yer alan Marmaris Kalesine ulaşım oldukça kolaydır. Ulaşımı ilçe merkezinden yapabilirsiniz. Muğla merkezden kalkan otobüsler ile Marmaris’e ulaşım sağlayabilirsiniz.

Daha sonra Marmaris’e geldikten sonra Tepe Mahallesine giden halk otobüsleri ile Marmaris Kalesine kolay bir ulaşım sağlayabilirsiniz.

Marmaris Kalesi’nin ziyaret saatleri 08:00 ile 18:00 arasındadır. Yaz döneminde ise 08:00 ile 20:00 saatleri arasında ziyaret etmeniz mümkündür. Ayrıca Marmaris Kalesine girişler ücretlidir.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış