familycouple
setuprateenter

Madran Dağı Nerede, Nasıl Gidilir?

Madran Dağı Nerede, Nasıl Gidilir?
Madran Dağı Nerede, Nasıl Gidilir?

Madran Dağı nerededir? Madran Dağı’na nasıl gidilir? Madran Dağı hangi il sınırları içerisinde yer almaktadır? Madran Dağı ülkemizde hangi bölgede bulunmaktadır? Madran Dağı’nın turistik açıdan özellikleri nelerdir? Madran Dağı etrafında gezilecek yerler nerelerdir? Madran Dağı’nın özellikleri nelerdir? Madran Dağı hakkında merak ettiğiniz veya öğrenmek istediğiniz bütün sorularınızı sizler için bu yazımızda cevaplandırıyoruz.

Madran Dağı Nerededir?

Aydın ili sınırları içerisinde yer alan Madran Dağı, yaklaşık 1792 metrelik bir yükseklikte yer almaktadır. Madran Dağı, Çine ilçesinin doğusunda bulunmaktadır. Madran Dağı’nda aynı zamanda günübirlik geziler düzenlenerek trekking gibi faaliyetler yapılmaktadır. Ekonomik turizm açısından zengin bir alan olan Madran Dağı, özellikle yaz aylarında aşırı sıcak olduğu dönemlerde yöre halkının kaçış noktasıdır. İnsanlar buraya hem serinlemek için hem de üzerlerindeki yorgunluğu atabilmek için gelmektedir.

Madran Dağı’na çıkarken size eşlik eden manzara karşısında büyüleneceksiniz. Madran Dağı’nda aynı zamanda çeşitli ağaç türlerini de görmeniz mümkündür. Madran Dağı’nın Madran Köyüne olan uzaklığı yaklaşık olarak 7 kilometre civarındadır. Madran Köyü’nden Madran Dağı’na yürüyerek kolaylıkla çıkabilirsiniz.

Madran Dağı’na çıktığınız zaman bu dağın zirvesinde yer alan Madran Baba Türbesi’ni de ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca burada bulunan yayla evlerini de gezmeniz mümkündür.

Madran Dağı’na Nasıl Gidilir?

Madran Dağı, Aydın ili sınırları içerisinde yer almaktadır. Aydın ilinin Çine ilçesinde bulunan Madran Dağı, aynı zamanda yöre halkının sıkça piknik yaptığı yerlerden bir tanesidir. Madran Dağı’nda aynı zamanda asırlık çam ağaçlarını da görmeniz mümkündür. Burada ki değişik kayaç yapılarını inceleyebilirsiniz. Ayrıca sevdiklerinizle birlikte güzel vakit geçirebilirsiniz. Madran Dağı’nın en yüksek yeri ise yaklaşık olarak 1785 metredir. Buradaki yürüyüş parkurunu tamamlama süreciniz oldukça zordur.

Madran dağına gitmek için birbirinden farklı ulaşım imkanı bulunmaktadır. Madran dağına gitmek için öncelikle Aydın iline ulaşım sağlamalısınız. Buradan özel aracınızla Madran dağı yol levhalarını takip edebilir veya toplu taşıma araçlarını kullanarak da Madran Dağına gidebilirsiniz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış