familycouple
setuprateenter

Madnasa Antik Kenti Nerede, Nasıl Gidilir?

Madnasa Antik Kenti Nerede, Nasıl Gidilir?
Madnasa Antik Kenti Nerede, Nasıl Gidilir?

Madnasa Antik Kenti nerededir? Madnasa Antik Kentine nasıl gidilir? Madnasa Antik Kenti hangi il sınırları içerisinde yer almaktadır? Madnasa Antik Kentinin turistik açıdan önemi nedir? Madnasa Antik Kenti ülkemizde hangi bölgede yer almaktadır? Madnasa Antik Kenti hakkında merak ettiğiniz veya öğrenmek istediğiniz bütün sorularınızı sizler için cevaplandırıyoruz.

Madnasa Antik Kenti Nerededir?

Muğla’nın Bodrum ilçesi sınırları içerisinde yer alan Madnasa Antik Kenti, Bodrum’un tatil beldesi olan Göltürkbükünde yer almaktadır.

Madnasa Antik Kenti, bir Leleg kentidir. Madnasa Antik Kentinin eski tarihi hakkında pek fazla bilgi yoktur. Bilinenlere göre bu antik kentin Maussalos dönemlerinde Halikarnassos’a göç edilmeye zorlanan halkların ardından boş kalındığı ve kimsenin yaşamadığı olarak söylenmektedir.

Madnasa Antik Kenti’nde henüz yeteri kadar arkeolojik kazı çalışmalar yapılmamıştır. Bu nedenle içerisinde yer alan kalıntı sayısı diğer antik kentlere oranla oldukça azdır. Madnasa Antik Kenti içerisinde geçmişten bugüne kadar gelebilen birkaç tane kaya mezarı bulunmaktadır. Sırrını hala koruyan bu antik kent gezilmeye değer antik kentlerden bir tanesidir.

Madnasa Antik Kentine Nasıl Gidilir?

Bodrum’un en popüler tatil beldelerinden Göltürkbükü içerisinde yer alan Madnasa Antik Kentine gidebilmek için öncelikle Bodrum merkeze kadar gelmeniz gerekmektedir. Daha sonra Bodrum merkezden 17 kilometre uzaklıkta yer alan Göltürkbüküne gelmeniz gerekir.

Göltürkbüküne geldikten sonra Madnasa Antik Kentine giden tabelaları takip ederek bu antik kente kolaylıkla gelebilirsiniz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış