familycouple
setuprateenter

Kral Havuzu Nerede, Nasıl Gidilir?

Kral Havuzu Nerede, Nasıl Gidilir?
Kral Havuzu Nerede, Nasıl Gidilir?

Kral Havuzu nerededir? Kral Havuzuna nasıl gidilir? Kral Havuzu hangi ile sınırları içerisinde yer almaktadır? Kral Havuzunun turistik açıdan önemi nedir? Kral Havuzu ülkemizde hangi bölgede bulunmaktadır? Kral Havuzu hakkında merak ettiğiniz veya öğrenmek istediğiniz bütün sorularınızı sizler için cevaplandırıyoruz.

Kral Havuzu Nerededir?

Antalya ilinin doğal güzelliklerinden bir tanesi olan Kral Havuzu, doğal oluşumlu bir havuzdur. Masmavi suları ile ziyaret edenleri kendisine hayran bırakan Kral Havuzu, Akdeniz Bölgesi’nde ve Antalya ili çevresinde gezilebilecek yerler arasındadır.

Antalya’nın Serik ilçesinde yer alan Kral Havuzu, Gebiz Beldesi’nde bulunmaktadır.

Kral Havuzu, Uçansu Şelalesi’nin hemen zirvesinde bulunmaktadır. Kral Havuzunun Antalya merkeze olan uzaklığı yaklaşık olarak 70 kilometredir. Uçansu Şelalesinin zirvesinde bulunan Kral Havuzu, özellikle ilkbahar aylarında oldukça kalabalık olmaktadır. Üstelik bu havuza Uçansu Şelalesinden akan suda birikmektedir. Sevdiklerinizle ve ailenizle birlikte Antalya’da güzel bir tatil planlıyorsanız eğer mutlaka Kral Havuzunu ziyaret etmeniz gerekir. Burada sevdiklerinizle birlikte muhteşem manzara fotoğrafları çektirebilirsiniz.

Kral Havuzuna Nasıl Gidilir?

Kral Havuzunun Antalya merkeze olan uzaklığı 70 kilometredir. Antalya merkezden özel aracınız ile buraya gidebilmek için Serik karayolu üzerinden Gediz Beldesine doğru gitmeniz gerekir. Daha sonra Akçapınar köyüne doğru gidip Abdulrahmanlar ve Gebiz sapağından saparak devam etmelisiniz.

Kral Havuzunun Gebiz Beldesine olan uzaklığı yaklaşık olarak 17 kilometre civarındadır. Kral Havuzunu günün 05:00 ile 22:00 saatleri arasında ziyaret edebilirsiniz. Girişler için herhangi bir ücret alınmamaktadır.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış