familycouple
setuprateenter

Korunaklı Muhafazakar Villa Tatili

Korunaklı Muhafazakar Villa Tatili
Korunaklı Muhafazakar Villa Tatili

Korunaklı villa olarak da isimlendirilen bu villalar, muhafazakar yaşam stiline sahip fertler için inşa edilmiş villalardır. Geçmiş dönemlerde her insan için her çeşit tatil imkanı sunmasa da artık günümüzde tatil tutkunlarına yönelik sınırsız avantaj sağlanmaktadır. Siz de bu avantajlardan faydalanarak hem tatilinizi yapabilir hem de bölgenin tarihi ve turistik noktalarını keşfedebilirsiniz.

Şayet eşinizle ve dostlarınızla gözlerden uzak, yalnızca baş başa vakit geçirmek istiyorsanız muhafazakar villalar tam size göre. Dini inancınıza uygun, muhafazakar villa içinde rahatça gezebileceğiniz korunaklı alanlarla tatil yaşamak hiç bu kadar konforlu ve güzel olmamıştı.

Muhafazakar villalar da sayamayacağımız pek çok özellikler bulunmaktadır. Canınızın istediği gibi bir tatil yaşamak herkesin hakkı olduğu için hissedeceğiniz zevk de iki kat artacaktır. Bu villaların özellikle havuzları ve bahçesi kapalı şekildedir. Bu durum hem manzaranızı engellemez hem de sizi çevreden korur.

Yaşam stilinize uygun olduğu için aile bireylerinizle dilediğiniz gibi yüzebilir ve güneşin keyfini çıkarabilirsiniz. Kusursuz bir ortamda ferah bir biçimde tatilinizi yaşamak için kafanızda soru işaretli olmadan erken rezervasyon yaptırabilirsiniz. Ayrıca kimi villalar doğa tarafından kapatıldığı için size doğal bir koruma sunar. Mesela yamaçta yer alan muhafazakar villalar da hem deniz manzarasını seyredebilir hem de bakışlardan uzak olabilirsiniz. Ancak yamaç villalar konumu itibariyle biraz soğuk olmaktadır. Bu sebeple villanın genelinde modern ısıtma sistemleri kullanılmaktadır. Gece dahi havuza dalmak istediğinizde sıcacık yüzme keyfini yaşayabilirsiniz.

Havuzlu Villa Tatili

Isıtmalı havuzun yanı sıra kiralık villa alternatiflerinde jakuzi, sauna ve hamamda sıklıkla talep görmeye başlamıştır. Bu alanlarda günün stresini atarak, ertesi güne daha formda başlayabilirsiniz. Villaların estetiğinden söz edecek olursak, daha evvel hiç görmediğiniz tasarımlara tanıklık edebilirsiniz. Mesela muhafazakar villa alternatiflerinin bir kısmında salonları tamamen cam kaplama olmaktadır. Bu sayede villada konaklarken dışarıdaki manzarayı seyrederek kahvenizi yudumlayabilirsiniz.

Vücudunuz hiç olmadığı kadar dingin ve üretken olabileceği için iş yaşamınızdaki önemli konuları burada halledebilirsiniz. Bedelsiz internet ve teknolojik olanaklar işlerinizi kolaylaştıracaktır. Dayalı döşeli olarak hizmete sunulan ve hiçbir ilave masraf oluşturmayan muhafazakar villalar için bizlerle iletişime geçebilirsiniz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış